Packa, packa, packa

Hallå där hjärtisar, idag är en sådan där dag när jag egentligen har så mycket att göra men har alldeles för svårt för att ta tag i det. Imorgon åker jag nämligen till Norge med Emil och hans familj, vilket verkligen ska bli superkul - men det här med att packa inför att åka är verkligen inte min grej.

Hur som helst, imorgon bär det som sagt av mot Norge och jag ser verkligen fram emot det. Dessutom är det dags för mig att verkligen kliva ur min comfort zone, jag ska nämligen tälta. Och känner man mig vet man att jag inte tältar, inte under några som helst omständigheter egentligen - men som pappa sa till mig "Kärleken är blind, och detta är ett bevis", och ja, tydligen är det så, haha.

Och hörni, jag måste bara dela lite spännande nyheter med er nu när jag ändå är igång. Igår satte jag och Emil oss ner framför datorn för att titta på utbudet inför de sista semesterveckorna. Och det verkar som att vi börjar få en liten aning om vad vi vill hitta på. Just nu är siktet inställt på antingen Danmark, Amsterdam eller Gdansk, så om någon av er varit på någon av de platserna får ni jättegärna ge oss era bästa tips. Vad måste man göra när man är på besök på någon dessa platser? Eller finns det någon annan plats ni skulle rekommendera oss att kika på?

Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i mitt liv och packa ner det sista som behövs för att överleva en vecka i Norge. Jag hoppas ni får en superfin vecka ni också - kom ihåg att ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Vad spännande med Norge, och hoppas att det kommer att gå fint med tältningen!nouw.com/fridachristinas
Enna
Enna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229