På bättringsvägen

Hola hjärtisar, är allt bra med er? Nu har jag återigen varit borta ett par dar, men denna gång har det sina förklaringar. Jag trodde som sagt att jag var på god väg att bli bättre redan i mitten av förra veckan, men sedan i helgen blev det sämre igen. I söndags bestämde vi oss därför att åka in till akuten för att försäkra oss om att det inte var lunginflammation eller något liknande. Detta efter att ha spenderat min lördag sängliggande, med både hosta och tryck för bröstet. På akuten fick vi dock goda besked och jag har "bara" drabbats av ett virus vilket innebär att jag kommer bli frisk förr eller senare.

Och idag är dagen här - min första dag med energi nog att ta mig upp ur sängen, traska upp för trappan och faktiskt ta på mig något annat än pyjamas. Så nu vill jag på riktigt tro att jag börjar bli bättre. Det enda jag oroar mig något över är att jag istället håller på att åka på en ögoninflammation. Jag vaknade nämligen idag med ögonen helt ihopklistrade och det vore inte så konstigt om jag fått ögoninflammation eftersom pappa precis blivit av med sin.

Hur som helst, idag är det mer positiva miner än någonsin under den senaste veckan, jag känner mig faktiskt pigg och jag ser fram emot att försöka ta mig ut i alla fall en liten stund idag. Dessutom har jag orkat hoppa in i duschen och känner mig för första gången något fräsch - nu håller jag alla tummar för att snart vara helt pigg igen!

Jag hoppas att ni alla har en superfin sommar, oavsett semester eller inte. Kom ihåg att ta hand om varandra!!

​Bjuder på en något lyckligare bild från USA

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Skönt att höra! <3 nouw.com/evelinarou
mollysvedin
mollysvedin,
Skönt att höra att det inte var lunginflammation! Men aldrig kul att må dåligt ändå, unna dig med någon gott eller fint <3 kramnouw.com/mollysvedin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229