Nya tag

Godkväll på er hjärtan, hoppas er tisdag varit toppen. Min tisdag har varit helt okej. Tillbaka i skolan och (typ) redo att köra de sista veckorna fram till studenten. Jag har inte riktigt fattat hur nära det är ännu och det stressar mig då det finns hur mycket som helst att göra innan jag ska springa ut.

Men nu är jag som sagt hemma från Kläppen igen och är så redo jag kan bli för att ta mina sista tag. Imorgon har jag dessutom mitt sista nationella någonsin och det känns hur bra som helst. Det är det svenska muntliga provet så jag är aningen nervös, men det går förmodligen vägen trots allt. Jag har inte mitt tal förrän klockan 13 så jag har tid på mig att sätta det någon sista gång innan det är dags imorgon. Annars ser veckan hyfsat lugn ut, jag har en del plugg att ta tag i, ett jobbpass på Espresso House och några jobbmail att svara på. Men eftersom jobbet är något jag tycker är otroligt roligt och givande så det är inte direkt något jag ser som negativt att behöva sätta sig med. Jag tror och hoppas att veckan blir bra!!

Bjuder på favoritbilden ännu en gång

Nu ska jag ta och kika klart på hockeymatchen mellan Djurgården och Frölunda. Har ju av någon dum anledning lovat Emil att heja på Djurgården nu i finalen - alltid roligast när han är glad så vad gör man inte?

Jag hoppas ni får en superfin fortsättning på kvällen - ta hand om er!! <3

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
Vad underbart med ditt sista nationella!!alicelindstrom.se
sofieevelina
sofieevelina,
Stort lycka till med allt! 😃nouw.com/sofieevelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg