Ny vecka

Godmorgon på er hjärtan, här har det åter ekat tomt i helgen och jag ber så mycket om ursäkt för det. Jag har ingen jättebra förklaring mer än att det helt enkelt har varit fullt upp. Som ni säkert vet vid det här laget tar jag studenten om två veckor. Det innebär att jag har haft så mycket som har behövt bli färdigt nu de senaste veckorna och i helgen kom liksom droppen. Min sista stora inlämning skulle lämnas in, jag skulle dessutom hinna med att jobba 10-18 på lördagen och sedan upp tidigt på söndagen för att gå på konfirmation. Jag säger absolut inte att det inte har varit en bra helg - för åh jo, jag har haft en superfin helg. Men det har också varit stressigt och därav har jag inte hunnit eller orkat sätta mig ner och kika in här.

Men nu är det ny vecka - jag har supermycket roliga planer i veckan och allt skolarbete är i princip slut. Dessutom jobbar jag mitt absolut sista pass på Espresso House ikväll och det känns så skönt. Jag är liksom på väg att bli färdig med skollivet nu och äntligen redo att ge mig ut i det "verkliga" livet. Jag är otroligt taggad!!

Jag tänkte att jag kunde dela med mig av veckans roliga planer också!!

Tisdag: Idag ska jag som sagt jobba mitt sista pass på Espresso House, och ihhh vad skönt det ska bli att bli färdig och lämna alla "extra-jobb" bakom sig!!

Onsdag: Imorgon ska jag, mamma och Linnea träffa de som har huset som vi ska låna i Florida, och prata lite om resan, vad vi inte får missa, vart det finns godast mat, vilken strand som är allra bäst osv. Hur kul som helst, fattar ni att jag åker om 2,5 vecka?? Det gör inte jag!!

Torsdag: På torsdag händer roliga grejer hörni, jag ska äntligen sätta i mina extensions. Förstår ni hur taggad jag är över det? Det ska bli så himla spännande och jag vet redan nu med mig att jag kommer bli så nöjd. Ser ni fram emot att få se resultatet lika mycket som jag gör??

Fredag: På fredag har jag inga direkta planer hittills, men jag menar en fredag är ju alltid en fredag och dessutom är vår mattelektion inställd vilket innebär att jag slutar redan innan lunch. Jag känner på mig att det kommer bli en toppen fredag!!

Lördag: Även lördagens planer är ännu ospikade, jag tror att jag ska hitta på något med vänner, men vad det kan bli återstår att se.

Söndag: Åh söndag är mammas dag, vi ska fira både mamma, mormor och farmor den dagen och det ska bli så sjukt mysigt. En riktigt familjedag - jag älskar det!! Hur ska ni fira era mammor?

Jag hoppas ni får en minst lika fin vecka som jag, ta hand om er! <3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Förstår helt att du har mycket just nu, och speciellt inför studenten! Men alltså hur kul?!! Njut av det sista och ha en SÅ bra vecka vännen <3nouw.com/emmaengstrom
elinelmersson
elinelmersson,
Åh det sak jag verkligen göra - var rädd om dig vännen <3 Kramisarnouw.com/elinelmersson
Yasmine
Yasmine,
Spännande vecka du har framför dig! Och tycker du gör helt rätt i att prioritera skolan nu de sista veckorna! 😃 Kram <3 yasmissy.blogg.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh tusen tack - ha en fin dag <3 Kramnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg