Norge 2019

Hallå där hjärtan, hoppas allt är superbra med er!! Idag tänkte jag dela med mig av mina höjdpunkter från Norge. Jag har ju nämligen varit i Norge tillsammans med Emil och hans familj nu i sommar och jag säger bara vilket FANTASTISKT land!!

Jag lovade redan innan jag åkte till Norge att jag skulle dela med mig av min resa där, men det blev inte så mycket av det. Men nu är vi hemma igen, sommaren börjar gå mot sitt slut och då passar det perfekt att drömma sig tillbaka!

Vi startade resan med att åka Trollstigen. Och alla bilder man ser därifrån är helt fantastiska, men att få uppleva det på riktigt var magiskt. Jag blev helt tagen av att åka den vägen - det var som att leva i ett vykort.

Jag menar, bara titta på det här!!

När vi hade åkt trollstigen fortsatte vår resa och vi åkte då förbi Geiranger, vilket också är en plats jag varmt kan rekommendera er att åka förbi om ni är i Norge. Jag har aldrig sett så blått vatten som i Geirangerfjorden, det var verkligen fantastiskt fint. Tyvärr gör sig bilderna inte helt rättvisa, men det var otroligt vackert i verkligheten.

På vår sista dag tog vi oss ändå upp i bergen och vandrade på Bessegen. Jag skulle ljuga om jag sa att de 17 km inte var jobbiga, för det var nog de mest tunga 17 km i mitt liv. Men det var en helt fantastisk vy och en härlig upplevelse som var värd varenda timma, varenda steg och all träningsverk efteråt. Och jag kan starkt rekommendera er att göra en sådan här vandring någongång - för det var helt magiskt att stå på toppen och titta ut över det fina berglandskapet med alla klarblå fjordar.

Summan av kardemumman är i alla fall att Norge är ett fantastiskt land, med en helt otrolig natur. Om det finns någon plats i världen jag ska besöka igen så är det definitivt Norge. Det finns så oerhört mycket mer att se och att bara leva i den fantastiska naturen är värt ett återbesök. Om ni inte har varit i Norge tidigare är det ett av mina absolut största resetips.

Hoppas vi ses i Norge <3

Gillar

Kommentarer

Paulinasjoberg
Paulinasjoberg,
MENSÅ Vackert! Jag var i Norge detta år tyckte det var super fint!😍😍nouw.com/paulinasjoberg
elinelmersson
elinelmersson,
Ja visst är det ett helt underbart land!! Verkligen en plats som man inte kan bli mätt på🤩nouw.com/elinelmersson
Josäfin
Josäfin,
Så underbara bilder 😃jossanamigo.blogg.se
elinelmersson
elinelmersson,
Ja visst är det härligt!! 😊nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg