Motivation

Alla bilder är hämtade på We Heart It

Hallå på er hjärtan, är allt bra med er? Med mig är det äntligen lite bättre, men jag känner verkligen att jag så lätt hamnar tillbaka ner i min svacka efter denna sjukdomstid. Så jag tänker, vad passar då inte bättre än lite motivation till oss alla?

Alltså för det första, hur fin var inte denna bilden? Jag är sugen på att lägga den som bakgrund på både telefonen och datorn. För jag menar, hur bra skulle det inte kännas att mötas av dessa ord varje gång man öppnar datorn eller ska kika något snabbt på telefonen? Och för det andra, ni mina hjärtan, NI kan. Ni är så otroligt bra på så många vis och jag önskar verkligen att jag kunde få sitta öga mot öga med er allihopa och göra allt i min makt för att få er att förstå hur fantastiska ni är. YOU CAN! <3

Och detta vill jag säga till er allihopa - våga rocka er egen kropp, er egen stil och ert eget liv. Ni är så vackra och fina allihopa och det på ert eget vis, låt ingen ta den skönhet ni besitter ifrån er. Våga äga ert eget liv!!

Detta är verkligen något jag tror på så starkt, tror du på dig själv med allt du har kommer resultaten alltid att bli bättre. Sätt inga gränser för er själv hjärtisar - låt istället er själva få veta att ni kan klara ALLT!!

Detta vill jag säga främst till er som stressar över skolan eftersom jag nyligen var där själv. Jag förstår att skolan lägger mycket press och tyngd på axlarna, men stress och ångest är inte värt det. Det är inte värt att må dåligt över någonting så världsligt. Oavsett dina betyg och dina resultat har du alla möjligheter i världen att bli den människan du vill vara - lägg fokus på rätt saker och kom ihåg att njuta av livet under tiden!!

Här är en liten uppmaning till oss alla - att själva vara den förändring vi vill se i världen. Det börjar alltid hos oss!! <3

Hoppas att ni känner er lika taggade för denna dag som jag gör nu - IDAG ROCKAR VI!!

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Fina Elin, så otroligt bra och välbehövlig pepp <3 Hoppas och önskar dessa hjälper dig också! KRAMnouw.com/feliciah
elinelmersson
elinelmersson,
Åh KRAAAAAM❤️nouw.com/elinelmersson
ArielC
ArielC,
Så mye fin inspo 😍nouw.com/arielc
elinelmersson
elinelmersson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229