Måndag och vals

Hallå där på er hjärtisar, hoppas dagen varit bra. Min dag har varit tipptopp, men jag är otroligt trött nu. Det har varit en fullspäckad dag med en sista presentation av gymnasiearbetet som också innebär att jag nu är helt KLAR med det arbetet. Sedan lyssnade treorna på skolan på två olika föreläsningar och dagen avslutades med 2 timmars övning av vals till balkvällen samt inövande av studentsången till vårt utspring. Minst sagt en lång dag, men ack så roligt det har varit. Det var längesen jag skrattade så mycket i skolan och jag är så tacksam över att få avsluta mina år såhär bra!

Ikväll ska jag göra något riktigt spännande, jag ska nämligen kika på lite sommarresor då jag och Emil funderat på att åka iväg en sväng i sommar - så otroligt kul. Hur roligt är det inte att sitta och vraka bland alla fina resor - jag ÄLSKAR det!! Men hörni, imorgon är det också en bra dag. Imorgon ska jag förmodligen åka till blomsteraffären och beställa hem blommor till mitt "blomarmband" till balen. Det är först nu jag börjar förstå hur nära det faktiskt är, om två veckor, TVÅ, går jag balen. Jag kan inte förstå det själv. Men jag ser så enormt mycket fram emot det!!

Nu ska jag sätta mig och titta på lite resor innan det är dags att slå på tv:n för hockey VM. Ni får ha en superfin kväll - ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Så fin bild 😃siliiins.blogg.se/
elinelmersson
elinelmersson,
Men tusen tack 😃nouw.com/elinelmersson
Jasmine
Jasmine,
Vad härligt att gymnasiearbetet är avklarat - bra jobbat!

Svar: Tack så mycket för din visade omtänksamhet.

Kram
rosanatt.blogg.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh men taaack!! Ha en fin dag! Kramnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229