Måndag 1 juli

Hallå på er hjärtan, är allt bra med er? Idag är det ingen vanlig dag - det är nämligen pappas födelsedag. Och det är inte heller vilken födelsedag som helst, han fyller 50 idag. HURRA!!

Dagen till ära såg jag till att stiga upp tidigt för att hinna fira pappsen lite på morgonen innan han åkte iväg till jobbet och nu i eftermiddag ska vi ner och fika hos farmor och farfar med hela familjen, verkligen hur mysigt som helst!! Kvällen kommer även bjuda på en överraskning som pappa inte vet någonting om vilket ska bli hur roligt som helst. Är det bara jag eller är överraskningar lätt det bästa man kan ge till någon? Jag både älskar att överraska och bli överraskad, det är så härligt. Och idag ska vi som sagt fixa ett litet "överraskningsfirande" för pappa, me love!

Men hörni, mitt absolut största problem varje gång det när något saftigt på schemat är att jag inte hittar något att ta på mig. Och det är verkligen orimligt att jag inte hittar något att ta på mig efter min resa till USA för jag kom verkligen hem med en helt ny garderob. Det kan inte bara vara jag som alltid har detta problem, eller?

Hur som haver, nu ska jag återgå till garderoben och se om jag kan hitta något acceptabelt att ha på mig ikväll. Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Hipp Hipp hurra för honom 😊 Men så fin du är och så fin outfit,kram på dig <33nouw.com/juliavnmelin
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Håller med om överraskningar, speciellt att överraska andra. Han blev säkert jätteglad.nouw.com/jossustravelpics
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg