Love is in the hair

Hallå på er hjärtan, för någon dag sedan fick jag frågan om jag kunde visa hur mitt hår blev efter senaste omsättningen. Och självklart kan jag göra det!! Så idag är jag här med mitt messy hair för att visa ser hur det blev.

Måste bara passa på att rekommendera er att göra håret hos Nyans Hårstudio i Jönköping om ni har möjligheten - för resultatet blir alltid super och jag är så otroligt nöjd med mitt!

Jag är medveten om att håret är aningen kaos, men det är ju så det är 95% av tiden, så ni får leva med det.

Visst blev det fint? Jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån. Känns som en helt ny värld när håret äntligen är friskt och fräscht igen. Jag är helnöjd! Vad tycker ni?

Som ni ser flyter löshåret ihop perfekt med mitt eget hår och vi har lyckats nå exakt den nyans som jag varit ute efter. Jag älskar när det inte syns att man har "fuskat" och satt i löshår utan när det bara faller helt naturligt ändå!

Nu ska jag sätta upp håret igen och återgå till garderobsrensningen - ha det bäst och var rädda om er!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Alltså herregud vilket otroligt fint hår du har, älskar färgen! u klär verkligen i den! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
elinelmersson
elinelmersson,
Men älskade vännen, hur gullig är inte du? Tack så jättemycket, vad glad jag blir! Hoppas du får en jättefin eftermiddag - ALL KÄRLEK!! <3nouw.com/elinelmersson
veronicapettersson
veronicapettersson,
Snyggt!

Sv: MEN tack snälla! Vad glad jag blir 😃
nouw.com/veronicapettersson
elinelmersson
elinelmersson,
Åh men tusen tack!! nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229