Long time no see

Hej på er hjärtisar, jag vet inte riktigt vart jag ska börja och jag ska försöka hålla det kort. Som ni förmodligen har märkt har jag varit helt frånvarande här de senaste veckorna och egentligen finns det inga speciella skäl. Jag tror att jag behövde få landa efter studenten och allt som hör där till. Som ni säkert vet åkte jag till USA två dar efter studenten och sedan dess har jag också levt rätt intensivt. I och med att detta är mitt sista sommarlov har jag valt att maxa det så gott det går och därav försvinner tid till annat, där bland bloggen.

Jag vet att jag sagt det så många gånger förut, men denna gång hoppas jag verkligen kunna leva upp till det - för nu är jag tillbaka. Jag vet att veckorna framöver också är fullspäckade, men jag ska försöka så gott jag kan för att ändå lyckas hålla er uppdaterade. För det är något speciellt med att få spendera sina dagar med er, det är helt underbart och jag mår verkligen bra av det. Så nu gör jag ett nytt försök att få bloggen tillbaka på fötter - och jag hoppas att ni fortfarande vill vara med mig!!

Hoppas ni får en superfin söndag - ta hand om er! <3

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh äntligen ett inlägg från dig, har verkligen saknat dom! Du behöver absolut inte be om ursäkt för vi förstår! Det är det fullt förståeligt att du måste landa och har massor att göra. Kul att ha så mycket att göra! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
elinelmersson
elinelmersson,
Ihhh du gör mig så glad, TACK!! Hoppas fu haft en jättefin start på veckan vännen❤️nouw.com/elinelmersson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Man får ta det som det kommer och så måste det kännas rätt,härligt att du är här igen,kram kramnouw.com/juliavnmelin
elinelmersson
elinelmersson,
Kram på dig <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg