Lazy sunday

Hallå där hjärtan, är allt bra med er? Med mig är det finfint och efter den här helgen är jag helt redo för en ny vecka. Förmiddagen har jag enbart spenderat i soffan framför tv:n och det har nog varit precis det jag behövde. Jag känner mig liksom redo för att ta tag i livet nu, och det är precis vad jag ska göra i veckan. Veckan som kommer är nämligen fullspäckad med roliga dagar och jag ser verkligen fram emot alltihop. Händer det något kul för er i veckan?


Måndag: Imorgon är planerna i princip bara att ta mig till jobbet. Det kommer bli en kul vecka med mycket nya spännande saker att sätta händerna i.

Tisdag: Först nalkas jobb precis som vanligt, men efter jobbet ska jag direkt till min älskade lilla mormor för att äta lunch. Min lillasyster har nämligen prao hela veckan och därför ska mormor laga middag till henne i veckan. Och det allra bästa är att hon bjuder på rotmos. Tycker ni om rotmos? Jag älskar det!!

Onsdag: Onsdag ser ut precis som frigående två dagar. Jag jobbar mellan 08-12 och efter jobbet får dagen själv avgöra vad som händer.

Torsdag: Lika så är torsdagen helt oplanerad. På förmiddagen jobbar jag, men efter det är planera få. Jag har dock fått en dille på nybakade frallor så jag funderar på om jag ska försöka ge mig på det i veckan. Har ni något bra recept?

Fredag: På fredag ska jobba, men också packa. Jag och Emil ska nämligen ha världens mysigaste helg i helgen och vi åker tidigt på lördag så packningen får ske på fredag. Dessutom antar jag att jag kommer behöva hämta honom när han kommer med tåget, men det gör mig inget. För jag saknar honom så!!

Lördag: Ihh på lördag är dagen kommen, jag och Emil åker till Gävle för att kolla på hockey, äta god mat och bo på ett mysigt hotell. En hel helg bara vi och jag tror att det är precis vad som behövs efter två veckor ifrån varandra. Det är lite surt det där med distans trots allt.

Söndag: Vad som händer på söndag är lite oklart, vi vaknar upp i Gävle såklart, men vad vi ska hitta på efter det är fortfarande lite oklart. Emil kanske har planer på vad vi ska hitta på, annars tar vi det bara som det kommer.

Jag hoppas att ni har en fantastisk fin vecka framför er. Ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Hur kan du alltid vara så fin på alla bilder? Helt otroligt! Åh så underbart med såna dagar, det är så skönt att bara ta det lugnt ibland. Massa kramar bästa du 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Åh så mysigt med besök hos mormor sen en helg i Gävle! En riktigt mysig vecka <3 Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229