Kvällslista

Godkväll på er hjärtan, hoppas dagen varit bra. Själv har jag haft en superbra dag, men är nu hur trött som helst. Det stoppar mig dock inte från att kika in här en snabbis. Jag hittade en superhärlig kvällslista tidigare idag och jag tänkte att den kunde vara lite mysig läsning innan läggdags.

När går jag och lägger mig på kvällen?

Jag går och lägger mig i olika tid varje kväll, men jag försöker att komma i säng i hyfsad tid i alla fall de gånger jag ska jobba dagen efter. Jag vill säga runt nio halv tio någon gång, men det blir allt för ofta senare än så.

Vad är det sista jag gör på kvällen?

Det absolut sista jag gör varje kväll är att kissa. Jag måste ALLTID kissa precis innan jag ska sova, och det spelar ingen roll om jag kissade 20 minuter tidigare. Innan jag släcker mina ögon måste jag ändå kissa igen.

Hur lång tid spenderar jag i badrummet varje kväll?

Även här är det väldigt olika. Jag skulle inte säga att jag spenderar överdrivet mycket tid i badrummet. Men jag tvättar alltid av mitt smink om jag haft något under dagen och sedan bortsar jag mina tänder. Så kanske 10-15 minuter?

Är jag en kvällsmänniska?

Absolut inte. Jag är alltid trött när kvällen närmar sig och det spelar ingen roll hur länge jag skulle sova på morgonen så är jag ändå helt slut när kvällen kommer. Jag är så mycket mer en morgonmänniska än en kvällsmänniska.

Hur ser min kvällsrutin ut?

Jag äter lite kvällsmat, ofta framför TV:n eller datorn om inte någon annan i familjen ska äta samtidigt. Efter det borstar jag min tänder, tvättar bort mitt smink och kryper ner i sängen. Min kvällsrutin är inte speciellt exklusiv - snabbt ska det gå, haha!

Hur går jag klädd en hemmakväll?

Jag går nästan alltid klädd i ett par yogapants, mjukisbyxor eller i en pyjamas när jag är hemma. Jag bara hatar tighta jeans, de åker av så fort jag kommer innanför dörren.

Vad tycker jag är det bästa med kväll?

Det bästa med kvällen är lätt när man får gå och lägga sig i sängen efter att ha tvättat bort dagens smink och fått borsta tänderna. Finns ingen bättre känsla än att få fräscha till sig lite för att sedan krypa ned under ett varmt täcke.

Vad är det viktigaste för er när kvällen kommer?


Och eftersom att klockan snart börjar närma sig nio säger jag alldeles strax godnatt och hoppas att ni får en fin fortsättning på kvällen. Sov gott!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Åh. Hoppas det är okej att jag lånar denna💕nouw.com/johannna
elinelmersson
elinelmersson,
Absolut - kul att du tycker om den! Kram <3nouw.com/elinelmersson
Amanda
Amanda,
Haha, jag måste också kissa det sista jag gör innan jag lägger mig. Inte för att man liksom är rädd för att det ska ske en olycka annars, men det är bara något som gör att det inte går att somna innan man kissat en sista gång 😊
elinelmersson
elinelmersson,
Haha, jag är precis likadan - det är något som sitter i huvudet!! 😃nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229