Konfirmation

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är tipptopp med er!! Med mig är det superbra, något trött efter gårdagens festligheter, men vad gör väl det efter en så fantastisk dag? Jag kan inte med ord beskriva hur stolt jag är över min fina lillasyster som igår tog konfirmationen. Mitt storasyster-hjärta svämmar över när jag tänker på hur otroligt stolt jag är över henne varje dag. Jag kan inte förstå att hon vuxit upp och blivit så stor och så vacker - från insidan och ut. Hon är ju liksom min lillasyster och det är både skrämmande och underbart att se henne att växa upp och bli en vuxen människa. Inte nog med att hon var hur duktig som helst igår så var hon dessutom hur fin som helst. Jag menar titta bara på henne??

Gårdagen till ära fick jag även spendera med släkt och nära vänner vilket jag uppskattar mer och mer för varje gång. Det är så härligt att få spendera sin tid med människor som betyder så mycket. Att få fira något så stort och viktigt med de som betyder så mycket och är så viktiga för oss gör livet så härligt.

Idag har jag dessutom träffat en min bästa vän över en kopp kaffe och lite serier - en helt perfekt söndag sett ur mina ögon. Det känns nästan lite skönt att skjuta fram plugget när jag får lov att göra det tillsammans med henne. Så ikväll är väl skolan prioritet. Jag har en presentation av mitt gymnasiearbete som jag ska hålla imorgon, vilket innebär att jag måste se till att få klart den nu. Annars har jag skickat in min matteuppgift så till veckan ha jag bara en religionsinlämning i etik att skriva klart.

I veckan väntas också en del jobb, men det känns ganska roligt då jag varken jobbat på Espresso House eller Brave New Business på ett bra tag. Jag älskar känslan av att skolan börjar trappa av så att jag kan få lägga ännu mer tid på det jag faktiskt tycker om - jobbet!! Och det som är mest spännande är att det bara är ca två och en halv månad tills jag börjat mitt jobb på riktigt.

Hur som helst, nu ska jag ta tag i det sista jag har kvar av skolan. Jag hoppas att ni får en underbar kväll allihopa. Ni är helt fantastiska! <3

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson
Julia Svensson,
Men åh så fin!!juliasvenssons.se
elinelmersson
elinelmersson,
Visst är hon!!nouw.com/elinelmersson
Yasmine
Yasmine,
Vad roligt, grattis till din syster! Kram yasmissy.blogg.se
elinelmersson
elinelmersson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229