Keep calm and get a poster

Inlägget är i samarbete med BGA.se

Hallå på er hjärtisar!! Idag har jag världens bästa shoppingtips till er! Vad är väl inte roligare än att få ge rummet, lägenheten eller huset en uppfriskande touch inför hösten? Jag har i samarbete med BGA.se fått hem en superfin poster som verkligen kommer fräscha upp här hemma. Och jag är helt dökär i den!

Visst är den hur sagolik som helst? Jag älskar den!!

Jag menar, så fin den kommer vara i mitt framtida hem. Jag tycker verkligen att den är helt fantastiskt fin och jag ser fram emot att få upp den på väggen. Jag har tänkt att ska ta med mig den till Emil i Göteborg och se om den passar bra i hans nya lägenhet - om den inte gör det ska den självklart upp på min egen vägg! För en så här fin tavla göms absolut inte undan i garderoben för att sedan glömmas bort.

Som om det inte vore nog med denna härliga poster så har jag dessutom fixat en generös rabattkod åt er. Och rabattkoden ger er 25% på alla posters på hemsidan - hur bra deal är inte det? Med koden elinelmersson25 får ni 25% rabatt på ert köp fram till och med 15/9. Jag kan verkligen rekommendera er att beställa era posters från BGA då deras posters alltid är av otroligt bra kvalitet. Jag har handlat på BGA tidigare och kan genuint säga att de aldrig gör en besviken! Dessutom är utbudet stort och det finns möjlighet att designa sina egna posters om man vill göra något lite mer personligt.

Om ni är sugna på samma poster som jag har klickat hem hittar ni den HÄR!! Och med min kod får ni den dessutom till ett sjukt bra pris - så skynda fynda!

Om ni inte själva har någonstans att hänga upp en poster kan ni alltid passa på att fixa en tidig julklapp, en födelsedagspresent eller kanske farsdagspresenten, med min kod blir köpet billigare och ni sparar pengar. Och dessutom är det skönt att börja bocka av presentlistan i god tid!

Jag hoppas att ni kikar in på BGA och hittar något ni tycker om - jag skulle kunna klicka hem varenda poster de har!

Ha det fint och var rädd om er!

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Åh, den var ju verkligen så fin! 😊swedishpassport.com
elinelmersson
elinelmersson,
Ja men visst är den!! 😃nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Så kul samarbete! Kramnouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Verkligen! Kramnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg