Kalas och spännande news

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är superbra med er! Med mig är det jättebra, förutom att jag är något trött. Men vad gör väl det en söndag? Är det någon dag som får vara lite seg så är det söndagar - det är liksom uppladdningen inför en ny fartfylld och givande vecka!

I eftermiddag nalkas kalas hos farmor, hon fyller nämligen år idag. Och dessutom ska vi passa på att fira mig några månader försent eftersom jag var i USA på min födelsedag och därmed inte hade något kalas. Så nu när farmor ändå samlar familjen bestämde vi oss för att ha ett litet minifirande tillsammans den här gången och det ska faktiskt bli riktigt mysigt.

Förmiddagen har jag spenderat hos mamma, och vi har fixat hennes naglar lite grann. Supermysigt att få en stund med mamsen och dessutom få chansen att vara lite kreativ. Ibland kommer jag in i ett flow och älskar att pilla med småsaker och vill göra det helst hela tiden, medan det känns som rena plågan i andra perioder. Idag var det i alla fall supermysigt och det allra bästa var att få spendera en stund med mamma.

Mina övriga planer för dagen är egentligen inte många. Jag ska fota till ett samarbete som kommer upp på tisdag. Och med det sagt håll utkik(!!!) för det här vill ni inte missa!! Annars är planerna få och jag ska bara ta det lugnt och ladda upp för en ny produktiv vecka, som startar i Borås imorgon. Jag ska nämligen på ett spännande möte på morgonen och det känns jätteroligt att jobbet äntligen har börjat kännas som min "verklighet". Fram tills nu har jag nog inte riktigt fattat att detta faktiskt är mitt riktiga jobb. Men nu när jag gör det känns det bara ännu bättre - jag älskar verkligen mitt jobb och alla de möjligheter jag får därigenom.

Och hörni - jag har en så rolig release som jag snart kommer släppa för er. Jag kan inte bärga mig, detta är verkligen en av mina största drömmar sedan flera år tillbaka. Och jag längtar efter att allt ska bli klart så att jag kan få berätta för er. Det vill ni inte heller missa - det händer mycket spännande just nu!

Hur som helst, nu ska jag se till att få mina små måsten gjorda. Först och främst ska jag fräscha till mig lite för att sedan fota till samarbetet och senare röra mig ner mot farmor för lite kalas. Jag hoppas att ni får en helt fantastisk söndag - ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Finis! Åh vad spännande 😍nouw.com/emelieanderssoon
elinelmersson
elinelmersson,
Gulle dig! KRAMnouw.com/elinelmersson
Yasmine
Yasmine,
Vad roligt att du har massa spännande saker på gång!!! 😃 Kram <3 yasmissy.blogg.se
elinelmersson
elinelmersson,
Ja men verkligen! 😃 Kramar <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229