Hönö

Hallå där hjärtan, hoppas allt är strålande bra med er! Med mig är det tipptopp. Jag kan äntligen säga att jag är helt frisk och därmed tillbaka som mitt rätta jag!!

Och det firades på Hönö tillsammans med Emil och hans familj igår. Jag måste bara börja med att säga wow till naturen. Det finns så många fina platser bara här i Sverige som vi borde uppskatta så mycket mer och Hönö vill jag verkligen utse som en sådan plats. Om ni inte har era planer klara för semestern eller bara vill utöka er semester något kan jag verkligen rekommendera er att åka dit för att bara strosa runt på de mysiga gatorna bland alla fina hus eller sitta på klipporna vid havet och begrunda den vackra naturen som vi faktiskt har tillgång till. Det är 100% värt det!!

Hur som helst, gårdagen var supermysig och jag är överlycklig över att äntligen orka ta mig ut, träffa människor och göra saker igen. Det känns som att jag inte varit utanför dörren på evigheter och det känns mer eller mindre som en välsignelse att återigen vara på benen. Idag har jag egentligen inte gjort mycket alls, jag har mest myst runt här hemma och ätit lite lunch med pappsen. Nu i eftermiddag kommer förmodligen Emil hit en stund och så ska vi väl hitta på något, men vad det blir, det vet jag inte ännu. Hur ser er kväll ut?

Jag ska i alla fall bara njuta av kvällen och ta den precis som den kommer. Hoppas ni får en superfin kväll allihopa - var rädda om er! <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Åh Hönö ska ju vara så otroligt vackert!nouw.com/fridachristinas
elinelmersson
elinelmersson,
Ja, och det var det verkligen!!nouw.com/elinelmersson
lindajanssons - fashion
lindajanssons - fashion,
Åh Hönö😍 där spenderade jag många somrar under min barndom. Vilka minnen🥰lindajanssons.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229