Holdit

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget är i samarbete med Holdit

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är superbra med er. Med mig är det hur bra som helst!

Jag fick för ett par dagar sedan hem ett nytt mobilskal från Holdit, superläckert och en perfekt detalj när man vill styla upp sin outfit lite extra.

Det finns verkligen hur mycket som helst att välja mellan på deras hemsida, Holdit.com, något för alla stilar. Dessutom har de lanserat en vårkollektion med massvis med härliga nyheter.

Skalet jag fick hemskickat till mig heter Paris Celia och finns både i svartvitt, som mitt, och som gråsvart. Jag tycker verkligen om det, och kommer älska att styla det till en enkel outfit för att ge den lite mer liv. Dessutom är skalet magnetiskt och går därför att placera i ett av deras plånboksskal. Perfekt om man vill ha med sig körkort och bankkort, eller om man bara vill ha ett extra skydd om sin telefon.

Jag tycker skalet är jättefint och jag älskar verkligen den guldfärgade detaljen i nerkanten. Är det bara jag, eller gör de små detaljerna helheten så mycket bättre?

Så om ni behöver ett nytt skal eller om ni bara vill unna er själva eller någon annan en mysig sommarpresent kan jag verkligen rekommendera er att kika in på Holdit och klicka hem ett fräscht skal inför sommaren.

Jag säger tusen tack till Holdit och Sanna för det fina skalet och hoppas att ni hittar något fint skal som passar er ni också! <3

Gillar

Kommentarer

jlandgrens
jlandgrens,
Vad fint! 😊nouw.com/jlandgrens
elinelmersson
elinelmersson,
Ja, visst var det fint!! 😃nouw.com/elinelmersson
lindajanssons - fashion
lindajanssons - fashion,
Åh så fint!😊lindajanssons.com
elinelmersson
elinelmersson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg