Happy Saturday

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är bra med er! Igår var en så bra dag. Och jag måste bara få dela mig lite av den. Som ni vet åkte jag, mamma och Emil till Jönköping igår, främst för att jag skulle sätta om mina extensions men även för att mamma skulle kolla på en ny bil. Mitt hår blev så bra och det känns verkligen skönt att äntligen ha fått fräscha till det lite. Man blir så snabbt trött på det när det växer ut och inte alls vill samarbeta längre. Efter att jag hade fixat i ordning håret tog vi en riktigt mysig frukost/brunch på Vox hotell, och galet vad gott det var.

Jag menar, hur gott ser inte det här ut? Det var fantastisk gott och verkligen en härlig start på dagen. Dessutom hade jag världens goaste sällskap och det är inte illa det heller!!

Efter frukosten kikade vi på bil till mamsen, och vi hittade faktiskt en som matchade hennes krav och ekonomi vilket var toppen. Så nu mamma snart med ny bil, och vi fick äran att vara med och skriva på papperna.

Vi tog även en stund på A6 innan vi rullade hemåt igen. Och vi fick med oss den present vi tänkt hem, men annars var jag duktig på att hålla i pengarna den här gången.

Idag har jag inga planer vilket känns ganska skönt efter en fullspäckad gårdag. Imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet och jag tror att jag har en toppenvecka framför mig. Jag hoppas ni får en fin vecka och en bra fortsättning på dagen!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Men alltså på riktigt - vilken fantastisk dag ni hade tillsammans, det ärsådana dagar man ska ta till vara på vännen! <3 Frukosten ser magisk ut, precis som du är hjärtat! <3 Stor kram!nouw.com/lillystromqvist
elinelmersson
elinelmersson,
Men älskade, hur fin är inte du då? Tusen tack! Hoppas du får en jättefin vecka <3 Kramnouw.com/elinelmersson
Frida
Frida,
Åh vad najs! Älskar att äta brunch och hotell brukar ha riktigt bra sådana 😊 Kanske ska testa nästa gång jag är i Jönköping. Blir en hel del under somrarna då vårt sommarställe inte ligger allt för långt därifrån 😊fridachristina.com
elinelmersson
elinelmersson,
Ja, jag kan verkligen rekommendera Vox hotell - supergod frukost till ett rimligt pris! Kram 😃nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg