Good vibes only - vecka 36

Godmorgon på er hjärtan, hoppas allt är superbra med er. Med mig är tipptopp - det är ju måndag!! Jag har verkligen insett att det gör sjukt stor skillnad att sätta sig ner och fundera över veckan när det är dags att gå in i en ny vecka. För mig är det alltid viktigt att ha ett tydligt mål med tydliga prioriteringar för att inte tappa fokus och därför tycker jag att det här med att sätta små statements för veckan är så bra. Jag tycker verkligen att ni borde testa också!

DENNA VECKA VILL JAG: Ingenting hellre än att få träffa Emil igen. Jag trodde nog inte att de skulle kännas så tomt när han flyttade till Göteborg, men jag börjar få lite lätt abstinens nu efter drygt en vecka. Jag har varit så van vid att vara hos honom på 15 minuter, när som helst på dygnet och nu är han närmare två timmar bort vilket gör allting lite mindre flexibelt.

DENNA VECKA SKA JAG: ...men då är det väl också tur att jag denna vecka faktiskt ska få träffa honom igen. Han kommer hem till helgen vilket känns helt underbart - jag längtar redan efter att helgen ska komma!
Något annat jag ska göra under veckan, närmare bestämt idag, är att åka till Borås. Vi har ett jättespännande möte angående några av höstens planer och det ska bli superroligt att få sätta händerna i dem och komma in i det hela ännu bättre.

DENNA VECKA ÄR LEDORDET: "Livet handlar om att ta risker, göra misstag, lära sig av dem och testa igen."

DENNA VECKA ÄR JAG TACKSAM FÖR: Mina nära vänner, min familj och släkt. Efter att flera av mina närmaste vänner har flyttat iväg på olika håll har jag verkligen förstått hur dyrbara de relationerna är. Därför är jag extra tacksam över alla fina relationer jag har, både mina vänner som befinner sig lite överallt, men även alla relationer som finns på hemmaplan. Jag har verkligen lärt mig att inte ta någon för givet och vara tacksam över de fina människor man har turen att ha nära sig.

DENNA VECKA TIPSAR JAG OM: Att våga vara er själva. Till 110%. Det finns ingen som kan säga till er hur ni borde vara eller vad ni borde göra. Ert liv handlar bara om er - se till att låta er själva vara den som säger till er hur ni bör vara och vad ni bör göra. Vi är alla allra bäst när vi är precis de vi ska vara! <3

DENNA VECKA HOPPAS JAG: Att det står klart hur hösten kommer att bli. Dels för att jag gärna vill förbereda mig själv, men också för att jag vill få berätta för er vad som är på gång!!

Hörni, jag hoppas att ni får en fantastisk vecka! Det ska jag ha. Var rädda om er och ta hand om varandra!

Gillar

Kommentarer

Magicalme
Magicalme,
Vad härligt att ni ska träffas igen 💕nouw.com/magicalme
elinelmersson
elinelmersson,
Julia Svensson
Julia Svensson,
Åh så kul att ni ska träffas snart igen!!juliasvenssons.se
elinelmersson
elinelmersson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg