Inlägget är i samarbete med GoCustomized

Hallå där hjärtan, idag är jag tillbaka med ännu ett spännande samarbete. Den här gången har jag fått hem ett superpraktiskt skal från GoCustomized.se som är hemsida där du själv kan designa eget skal. Jag har designat ett eget skal och såhär blev det!

Jag valde att göra mitt skal i en "plånboksmodell" för att lätt kunna ta med mig mina kort, pengar osv när jag ska iväg. Eftersom jag är en väldigt glömsk person är det väldigt praktiskt att alltid ha det viktigaste nära - och det hjälper ett sådant här skal verkligen till med. Dessutom finns det möjlighet att designa skal till flera olika telefonmodeller och i flera olika utföranden.

På framsidan valde jag att lägga till en bild som jag själv tagit när vi var i Norge nu i somras. Det är verkligen något jag tycker är en kul grej med den här hemsidan, att man lätt kan använda sina egna personliga bilder och på så vis designa skalet precis så personligt som man vill ha det. Det gör det även väldigt roligt att ge bort som en personlig present till någon man tycker om!

På baksidan valde jag att skriva ett av mina favoritcitat, "Var inte rädd för att ge upp något bra för att sträva efter något fantastiskt." Något jag verkligen lever för och som gör det ännu mer personligt.

Hur skulle ni designa ert personliga skal?

Jag hoppas att ni hittat lite inspiration och själva blir sugna på att göra ett eget skal. Hemsidan hittar ni HÄR, tveka inte att kika in och fixa er personliga accessoar till telefonen!

Ha det bäst och passa på att vara lite kreativa!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
,
Gud så fint 😍nouw.com/hannativeskog
emelieanderssoon
,
Åh vad fint och vad fint citat! Så praktiskt att ha ett sånt och att korten alltid är med 😊 <3nouw.com/emelieanderssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229