Fransar

Godmorgon på er hjärtisar, är allt bra med er? Med mig är det fint, vaknade till en fräsch spegelbild idag. Galet vad jag älskar att ha lite färg på kroppen, känner mig så mycket piggare när jag ser mig själv trots att jag är helt nyvaken.

På tal om att känna sig fräsch, idag ska jag göra mig redo inför det sista skönhetsingreppet innan balen, som förövrigt är imorgon(!!!), och fixa mina fransar. Jag har aldrig gjort en fransförlängning på salong tidigare så det ska bli superspännande att se resultatet, jag kanske inte ens passar i fransar? Jag har tidigare använt mig av Ardells fransförlängningskit och gjort min egen förlängning. Helt okej resultat, men jag är säker på att det kommer bli både jämnare och finare på salong. Själv har jag valt att boka tid för singelfransar då jag inte kan se mig själv i volym. Jag vet inte om det är för att jag oftast använder väldigt lite smink över lag eller om det är för att jag tycker att jag ser för "hård" ut i mycket fransar. Hur som helst, idag ska jag fixa mina fransar för första gången och det ska bli så skönt. Eftersom jag vet att jag är världens lipsill tror jag att det kan vara bra för mig att göra fransarna innan bal och student, haha. Och jag ska dessutom till Florida om två veckor vilket gör att det känna ännu mera värt. Är det bara jag eller är det hemskt att bära smink när det är varmt ute? Jag hatar det, det känns så sjukt kladdigt och ofräscht efter ett tag.

Igårkväll fixade jag även naglarna lite snabbt innan jag skulle sova. Jag måste säga att jag börjar känna mig ganska färdig inför balen nu. Imorgon smäller det och jag ska ÄNTLIGEN få visa er min klänning.

Nu ska jag fixa mig lite innan det är dags för mig att åka. Jag hoppas att ni får en fantastiskt fin dag!

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Så kul med fransar!!nouw.com/kellyericsson
elinelmersson
elinelmersson,
Verkligen, supernöjd!!nouw.com/elinelmersson
happyM
happyM,
Åhhh som jag ser fram emot att få se klänningen!!!❤️❤️nouw.com/happym
elinelmersson
elinelmersson,
Hihi, nu finns den att se <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229