En vacker dag

Innehåller affiliate-länkar

God morgon på er hjärtan, hoppas allt är superfint med er! Med mig är det så bra. Vaknade upp med en av de finaste människorna jag vet vid min sida och ska idag få spendera hela dagen tillsammans med honom och min älskade mamma. Och som om inte det vore nog ska vi hitta på de mest mysiga saker jag kan tänka mig. Först och främst ska jag till min frisör och sätta om mitt hår. Och galet vad jag är tacksam över att det äntligen är dags att sätta om det igen för mitt hår ser allt annat än okej ut för tillfället. Jag har till och med tappat en slinga denna gång, och då vet man att man väntat lite för länge med att åka tillbaka, haha.

Måste bara säga att sen jag började med Hairtalk extensions har jag inte ångrat mig en sekund - dessa är så bra!! Ett litet tips till er som är trötta på ert naturliga hår och vill ha en härlig förändring.

Att äntligen få nytt, fräscht och vackert hår känns fantastiskt, och att få göra det lilla ärendet med mamsen och Emil känns minst lika bra. Efter att jag varit hos frisören har vi dessutom bokat ett bord på Vox hotell och ska äta en riktigt god frukost tillsammans, och hur mysigt är inte det? Jag älskar hotell frukost och det kan bara bli bättre med ett fantastiskt sällskap.

Min mamma ska också byta jobb i månadsskiftet vilket innebär att vi ska kika på bilar efter brunchen. Något som jag vet att de övriga två kommer uppskatta rejält. Är det bara jag eller är det himla härligt att få göra något man vet att de andra i sällskapet uppskattar, och att då få göra det tillsammans med just dem? Jag älskar den känslan, blir liksom varm i hela kroppen!!

Och om inte tiden springer ifrån oss tänkte vi även hoppa in några affärer för att fixa en del ärenden. En lite sen studentpresent ska införskaffas och jag vill väldigt gärna ha ett par nya skinnbyxor inför hösten. Dessutom hittade jag en sjukt spännande hårprodukt häromdagen. Har ni hört talas om Revlons färgbomber? Jag hade aldrig hört något om dessa innan, men tycker att de verkar sjukt spännande så om jag hittar en sådan ska jag nog ge mig på att testa. Känns lite kul att göra en förändring i håret till hösten, och dessutom håller inte den "färgningen" så länge. Även om det bara är en miniförändring känns det som att de kan vara lite roligt att testa på något nytt för att undgå höstdeppen lite grann.

Hur som haver - nu ska vi snart bege oss mot Jönköping och min fantastiska frisör. Jag hoppas att ni får en minst lika fin lördag som jag ska ha. Var rädda om er!!

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Åh, vill så gärna testa hairtalk, men tyvärr har dom inte lockigt hår och det är ju det jag har naturligt :/angelicawahlin.se
elinelmersson
elinelmersson,
Nej, jag har med lockigt hår - dock tycker jag deras hår följer det egna håret väl <3 Kramnouw.com/elinelmersson
fridachristinas
fridachristinas,
Men åh vilken härlig dag! Håller med om att det är en underbar känsla att göra något som en annan person tycker om och att göra det tillsammas. Det värmer verkligen <3nouw.com/fridachristinas
elinelmersson
elinelmersson,
Visst är det drömmigt. Älskar att få le med andra människor <3 Kramnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229