En tripp till Gekås

Hallå på er hjärtan, är allt bra med er? Med mig är det superbra, något trött efter gårdagens tripp till Ullared bara. Jag har nyligen kommit hem från jobbet, och jag inser mer och mer för varje dag som går att jag börjar bli gammal. Jag trodde aldrig när jag var liten att jag en dag skulle komma hem från jobbet och vara lika trött som mamma och pappa alltid var när man var liten. Men det har jag fått äta upp för jag är minsann alltid helt slut när jag kommer hem nu för tiden.

Hur som helst så fick jag en liten fråga igår om jag kunde visa vad jag fick med mig hem från Gekås, och självklart kan jag göra det. Jag åkte egentligen inte dit med någon inköpslista överhuvudtaget utan bara de önskemål jag fått från resten av familjen. Trots detta kom jag hem med några små godbitar, och de tänkte jag att jag skulle visa för er idag.

Jag är medveten om att bilderna är något suddiga - förstår verkligen inte varför det blir så. Har ni också problem med att Nouw ger era bilder sämre kvalitet?

I alla fall, jag fick som sagt inte med mig så mycket hem, men jag är trots det nöjd med vår lilla utflykt. Inte minst fick jag ju spendera eftermiddagen med Hanna och det var ett värdigt äventyr i sig.

Jag hoppas ni får en jättefin onsdag - var rädda om er!

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åh bästa Gekås!! Ändå bra fynd, spännande bok! Utflykt till Ullared är ju alltid roligt!! 😃idanilssonphoto.se
elinelmersson
elinelmersson,
Ja men verkligen!! 😃nouw.com/elinelmersson
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Alltså hur smart med Deodorant-wipes. Aldrig tänkt på att det skulle finnas, får börja hålla utkik och hoppas det finns här i stan med.nouw.com/jossustravelpics
elinelmersson
elinelmersson,
Ja visst var det en smart grej!! Så smidigt att ha i väskan tänker jag!nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229