En lugn lördag

God morgon på er hjärtan, jag hoppas allt är bra med er. Det är i alla fall superbra med mig. Men jag vaknade i morse med helt svullna ögon och jag förstår verkligen inte vad det kommer ifrån? Jag har haft det någon gång innan men det var länge sedan nu, hart ni haft det så någon gång? Det är nästan lite obehagligt när man vaknar och ser sig själv i spegeln och så hänger ögonlocken nästa ner över ögonen. Hur som helst vet jag att de gick över ganska snabbt förra gången så jag hoppas att det är borta tills imorgon. För imorgon ska jag nämligen följa med Emil och hans familj till Göteborg för att flytta, och då skulle det kännas skönt att se något mer pigg och frisk ut.

Utöver mina ögon är det som sagt väldigt bra och jag ser fram emot att hjälpa till att flytta imorgon samtidigt som jag verkligen inte vill. Det är en så delad känsla att veta om att jag hjälper till att flytta en människa så långt ifrån mig, som jag tycker om så mycket om och samtidigt ska jag vara glad. Grejen är den att jag är väldigt glad, samtidigt som det känns otroligt tråkigt. Jag är liksom jätteglad för Emils skull, men ledsen för min egen - rstår ni vad jag menar? Det är sjukt svårt att förklara hur det känns och jag tror att jag kommer ha väldigt svårt att känna någonting överhuvudtaget imorgon. Tillsvidare ska jag i alla fall bara känna mig glad för den känslan tycker jag om allra mest!

Hur ser er helg ut? Nu ska jag i alla fall fota till ett ett samarbete som kommer ut på bloggen imorgon och sedan ska jag bara ta det lugnt och hoppas att svullnaden i mina ögon lägger sig en aning. Kvällen är helt fri så jag får se vad som dyker upp för något kul, just nu lutar det åt serier i sängen och det känns rätt okej för min del det också haha.

Jag hoppas att ni får en fantastiskt fin lördag, ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Hoppas det gått över med ögonen <3nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Men åh så tråkigt med ögonen! Hoppas det är bättre <3 Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg