En höstigare lista

Hallå på er hjärtan! Hoppas allt är superbra med er. Med mig är det bara bra. Jag tänkte att inget passar bättre än en härlig och höstig lista nu när hösten så sakta men säkert närmar sig. Så jag har samlat ihop massvis med hästrelaterade frågor som jag hoppas kan ge er en härlig feeling inför de kommande höstmånaderna.

Vilka är mina bästa minnen från sommaren? - Mitt absoluta favoritminne från sommaren är studenten. Alltså den dagen är en dag som har förändrat mitt liv totalt och jag mår så otroligt mycket bättre nu än vad jag gjorde i våras. Att jag har tagit studenten är min egen förtjänst och jag är så otroligt stolt över mig själv som inte gav upp och tog mig i mål trots alla motgångar.

Sedan måste jag även nämna resan till USA för den var helt fantastisk. Florida är helt klart en ny favoritplats!

Vad tycker jag är det allra bästa med hösten? - Det allra bästa med hösten måste ändå vara alla ruskiga men mysiga kvällar under en filt i soffan, gärna med en kopp kaffe i handen och trevligt sällskap.

Har jobbstarten gett mig några nya insikter? - Om den har. Jag har verkligen insett att det jag gör spelar roll. I skolan hade jag väldigt svårt att förstå att det jag gjorde var viktigt och bra, men nu efter att jag börjat jobba förstår jag mer och mer att även min del räknas och behövs.

Vad har jag på TO-DO listan just nu? - Dels jobb, dels lite hemliga uppdrag där jag har en hel del att dra i. Jag längtar efter att få ge er min lilla release och hoppas att ni kommer bli lika stolta och lyckliga som jag.

Två saker jag vill göra i höst? - Det finns egentligen ganska mycket jag vill göra i höst. Men nummer ett kommer absolut vara att umgås med de människor jag tycker om. Det kommer bli svårare nu eftersom flera av mina kompisar, inklusive min pojkvän flyttar härifrån. Men jag ska verkligen göra allt i min makt för att träffa de så mycket som möjlig ändå.

Utöver det vill jag jättegärna resa i höst och jag hoppas verkligen att den resa jag planerar för blir av.

Vilka bloggar frossar jag i för tillfället? - Denna fråga är ganska svår för det finns många bloggar som jag är helt besatt av för tillfället. Men för att lista några av dem vill jag i alla fall lyfta,

Hilma, vars blogg ni hittar HÄR.

Emma, hennes blogg finns HÄR.

Johanna, och hennes blogg har ni HÄR.

Alla tre är vackra tjejer som verkligen delar fint och viktigt innehåll och jag blir alltid lycklig av att kika in hos dem. Dessa tre kommer lätt finnas med bland mina favoriter i höst!

Mina topp två favoritdrycker i höst? - Jag vet att jag kommer överkonsumera kaffe i alla former. Jag älskar känslan av varm dryck när det kallt ute och bara det faktum att man får värma sina händer runt en varm mugg är fantastiskt. Sedan finns ju alltid vatten med som en favoritdryck på min lista. Är det bara jag eller är vatten underskattat?

Var hänger jag helst under helgen? - Denna höst tror jag att jag kommer älska att hänga i Göteborg hos Emil under helgerna, eftersom jag inte kommer ha möjligheten att träffa honom så mycket under veckorna. Annars är det alltid skönt att vara hemma under helgerna tycker jag. Är ni också hemmamänniskor?

Har jag någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? - Som jag nämnde tidigare har jag en resa lite halvt inplanerad i höst eller vinter. Det är nämligen så att en av mina bästa vänner flyttar till London ett år och eftersom jag älskar henne och älskar London med hela mitt hjärta är jag väldigt sugen på att åka dit en helg i höst. Så jag hoppas som sagt att planerna går att spika så snart som möjligt så att jag får åka till London och träffa henne under den tid hon befinner sig där.

Ha nu en fin lördag hjärtan!!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Åh vilken härlig lista 💕nouw.com/johannna
elinelmersson
elinelmersson,
Håller med, supermysig! <3 Kramarnouw.com/elinelmersson
Ida
Ida,
Men vilken härlig höstlista!! 😃idanilssonphoto.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh, kul att du tyckte om den <3 Kramnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg