Date night

Godkväll på er hjärtisar, hoppas att dagen varit bra. Insåg nu att det inlägg jag tänkte publicera efter att jag kommit hem från Jönköping igår inte alls hade laddats upp som jag trodde.

Hur som helst var dagen hellyckad och Emil hade inte en aning om vad vi skulle hitta på innan vi åkte. Destination var i alla fall Jönköping och så mycket berättade jag för honom när vi satte oss i bilen. Då vi var lite tidiga tog vi en fika på Espresso House innan vi skulle vara på bion och förhöjde mysfaktorn ytterligare, redan innan själva "överraskningen" tog fart.

Bästa jag som alltid glömmer att jag borde fota innan fikat är uppätet. Men jag bjuder på en bild på en annan skönhet istället.

Vid klockan 16 hade jag i alla fall bokat en bio, Fast and furious hobbs and shaw, som förövrigt var jättebra och en film jag starkt kan rekommendera. Jag har sett några av de där filmerna tidigare och jag tycker ändå att de har sin charm. I vanliga fall är jag inte så mycket för action, men det måste vara något med alla snygga bilar som gör det ok. Skämt åsido, Emil älskar bilar så jag tänkte att det kanske kunde vara en film som i alla fall han skulle uppskatta och reaktionen både innan och efter filmen var bra. Efter bion hade jag även bokat ett bord på Bryggeriet som är en restaurang på Piren i Jönköping. Hur mysigt och hur gott som helst.

Efter att vi fått i oss en matbit och hunnit prata om allt mellan himmel och jord begav vi oss hemåt igen. Jag skulle ju nämligen upp och jobba idag, så det är ganska skönt att inte komma i säng allt för sent. När vi kom hem på kvällen var vi båda rätt slitna så vi gick och lade oss ganska tidigt.

Så för att summera gårdagen kan jag säga att det verkligen var en dag av högsta mysfaktor och jag känner mig extremt lyckligt lottad att få ha en sådan fin människa vid min sida. Jag är tacksam över att ha möjligheten att hitta på saker så som vi gjorde igår och jag är också glad att jag fick chansen att göra det tillsammans med Emil.

Jag hoppas att ni får en superfin kväll och en god fortsättning på veckan allihopa. Var rädda om er!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men åh så mysigt! Det förtjäna ni <3nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Kram på dig finis!! <3nouw.com/elinelmersson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så fint du har skrivit,så härligt att känna att man är lyckligt lottad<33 Så mysigt och gott,kram kram <33nouw.com/juliavnmelin
elinelmersson
elinelmersson,
Åh kramar på dig finis <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229