Bring it on - vecka 35

Hallå på er hjärtisar, nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Visst känns det bra? Jag har alltid tyckt att måndagar är en bra dag - kanske inte just när det är dags att kliva ur sängen på morgonen, men annars är det en av mina favoritdagar. Det kan låta klyschigt att börja varje måndag med, "ny vecka, nya möjligheter", men det är precis så de känns för mig. Jag älskar att se varje måndag som en ny möjlighet och jag tror att det är det bästa sättet vi kan se på en ny vecka. För mig betyder en ny vecka också nya prioriteringar och därför försöker jag alltid sätta mig ner och fundera lite över den närmsta framtiden när måndagen kommer. Och det har jag gjort idag också!!

DENNA VECKA VILL JAG: Jag vill så gärna hitta energin som krävs för att ta mig igenom garderoben. Det var verkligen så längesen jag gjorde en grovrensning och det skulle verkligen behövas nu. Det är ett rent kaos i min garderob.

DENNA VECKA SKA JAG: Jag har faktiskt inte så mycket planerat för veckan, så om ni har tips och idéer, hit me up! Nej, men på söndag ska vi fira farmor som fyller år, och eftersom vi inte firat min födelsedag ännu, ska vi passa på att fira den också, nu sådär 3 månader försent, haha.

DENNA VECKA ÄR LEDORDET: "Do what makes your soul shine"

DENNA VECKA ÄR JAG TACKSAM FÖR: Livet. Det är verkligen en gåva och jag har bestämt mig för att varje dag se på livet med tacksamma ögon. I världen finns det 7,7 miljarder människor och tänk att just jag är en av dem - tacksam är bara förnamnet.

DENNA VECKA TIPSAR JAG OM: Världens godaste quesadillas gjorda på tacoköttfärs och ost, tillsammans med en fräsch sallad. MUMS!! Ni bara måste testa - perfekt när man får köttfärs och tortillas över!

DENNA VECKA HOPPAS JAG: Att vädret får hålla sig så fint som idag. När jag kom hem från jobbet var det 26 grader ute. Det känns som att sommaren har kommit tillbaka - och det är något jag alltid välkomnar med öppna armar!

Jag hoppas att ni får en superfin vecka - ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Finaste du! Jag kan också gilla måndagar just för att det är starten på nya veckan. ❤️nouw.com/emelieanderssoon
elinelmersson
elinelmersson,
Visst är det härligt att känna att man kan börja om på nytt och bara ge allt man har! <3 Kramnouw.com/elinelmersson
happyM
happyM,
Åhh det där med grovrensning är verkligen något som jag med skulle behöva köra igång med!! kram ❤️nouw.com/happym
elinelmersson
elinelmersson,
Haha, vi får göra det tillsammans. Tar du tag i din garderob så lovar jag att ta tag i min också <3 Kramnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg