Balklänning

Hallå på er hjärtisar, hoppas allt är bra med er. Med mig är det tipptopp. Jag fick nämligen ett meddelande idag som sade att min balklänning är färdigsydd och klar för att hämtas. Jag är så spänd, äntligen kommer jag kunna sätta på mig klänningen och den kommer sitta helt perfekt utefter min kropp. Något annat jag ser extremt mycket fram emot är att få visa er min skönhet - men jag är ganska säker på att jag vill hålla den hemlig för er tills det är dags. Vi får se hur bra jag är på att hålla den hemlig från er, måste medge att jag är väldigt spänd på att få visa er.

Dagen har förövrigt gått bra, jag har en hel del plugg att ta tag i nu i eftermiddag om jag inte får för mig att göra en spontantrip till Växjö och hämta klänningen. Jag har nämligen mitt sista matteprov i Matte 5 kursen nu på fredag och jag vill verkligen få godkänt på det så jag slipper göra något omprov sista veckan. Däremot har jag hela dagen på mig imorgon att plugga om det skulle behövas, jag är nämligen ledig från skolan då en lektion är inställd och den andra får ske på valfri plats. Sådana dagar är dagar helt i min smak!

Nu har jag hur som helst precis kommit hem från skolan, ätit lite mellanmål och ska ta det lugnt en liten stund innan jag sätter igång med plugget. Om jag får tid över hoppas jag hinna slänga på mig träningskläderna en stund, men det får tyvärr bli dagens lägsta prioritet.

Jag hoppas ni får en jättefin fortsättning på er onsdag - ta hand om er!!

Här har ni en liten sn​eakpeak på min studentklänning <3

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
OMG OMG OMG!!! Nu blev jag ku sååå nyfiken!! Du kommer vara magiskt fin i den hjärtat!! STOR KRAM <3matildaberlin.se
elinelmersson
elinelmersson,
Hihi, jag ser fram emot att visa den - tack hjärtat du är så fin <3nouw.com/elinelmersson
Yasmine
Yasmine,
Nej vad roligt! Du har så spännande tider framför dig och jag ser verkligen fram emot att få se både studentklänningen och balklänningen 😃 Kramaryasmissy.blogg.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh ja, det känns som så kul kommande veckor nu!! Kram 😃nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229