Äntligen fredag

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är bra med er - det är det med mig! Äntligen fredag, eller vad säger ni? Jag har varit så otroligt trött hela veckan, så helgen kunde inte komma mer passande för min del. Detta är även en sådan där go helg helt utan planer. Jag ska iväg en sväng ikväll men annars är helgen helt fri och det är nog precis vad jag behöver just nu. Imorgon har jag lovat mig själv att få ta en rejäl sovmorgon och försöka sova ikapp några va de timmar jag missat i veckan. Jag vet inte vad det är som har gjort att jag känner mig så extremt trött, men jag tror att det kan vara en blandning av alla nya intryck och de något sena kvällarna för min del.

Hur som helst, nu är det fredag och visst är det underbart? Jag älskar känslan av att vakna på morgonen och veta med mig att det är sista jobbdagen för veckan och att helgen väntar precis runt hörnet. Trots min något trötta kropp är jag extremt redo för fredag! Ikväll ska jag som sagt iväg en sväng och träffa ett gäng kompisar, både nya och gamla vänner. Det ska bli jättemysigt och jag ser fram emot kvällen även om mina ögon nog skulle vilja slockna redan innan dess. Men jag tänker att jag får kompensera all den sömn jag missat i veckan och den sömn jag högst troligt missar ikväll, med att sova länge imorgon. På senaste tiden har det blivit lite av en vana för min del - att sova alldeles för lite när jag borde sova mer och sedan hoppas att jag kan sova ikapp de timmarna vid ett senare tillfälle. Säkert inte det mest hälsosamma sättet att leva, men jag får sätta upp "tillräcklig med sömn" som ett mål för hösten istället. Är ni också sådana som är extremt rädda för att missa något som ni vet kommer vara bra? Tillexempel som ikväll hade jag lika gärna kunnat tacka nej och stanna hemma eftersom det är det min kropp egentligen behöver, men jag vet också att det kommer vara så härligt häng ikväll och jag vill verkligen inte missa den chansen - så jag vägrar tacka nej och tänker sova ikapp senare istället.

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och sätta mig och svara på veckans missade mejl. Det blir alltid lite att ta igen när man inte gör exakt det man brukar, denna vecka har jag nämligen gjort ett slags introduktionsprogram i tillverkningen och därmed varit i fabriken hela dagarna - dock intressant. Dessutom måste jag fixa till mig själv en aning innan kvällen så jag i alla fall ser vaken ut. Ni får ha en superbra eftermiddag, och njut ordentligt av helgen - var rädda om er!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Helt underbart att det är helg äntligen, så skönt att kunna vila upp sig lite. Låter ju underbart att du inte har så många planer för helgen, såna helger är mina favoriter haha. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
elinelmersson
elinelmersson,
ja, visst är det allra bäst!! Hoppas du får en fantastiskt fin helg fina Sofia!! <3 KRAMnouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Känner igen det där med att inte kunna tacka nej trots att man borde! Snacka om stark FOMO haha.. hoppas din helg blir fin! Kramnouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Ja haha, så sjukt att man känner så egentligen!! Kram på dig vännen, hoppas dagen blir toppen <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg