Innehåller affiliate-länkarInspiration

Inlägget innehåller adlinks

Hallå på er hjärtan, är allt bra med er? Med mig är det superbra. I dagens inlägg har jag samlat ihop mina materiella drömmar för hösten. Och jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken som är min personliga favorit. Vilken är er?

Visst vill man ha allt nu till hösten? Jag tänker att detta är en perfekt start på min önskelista inför jul.

Jag hoppas att ni alla får en jättefin tisdag, ta hand om er och unna er något fint i veckan!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Hej på er hjärtan, hoppas allt är strålande bra med er. Det är det mig! Och som jag brukar säga - det är måndag, hur skulle livet kunna vara annat än bra?

Jag tänkte att jag rivstartar denna vecka precis som vanligt, och det tycker jag att ni ska göra också!

DENNA VECKA VILL JAG: Bli bättre på att berätta för mig själv att det är okej att saker tar tid. Jag behöver träna på att vara tålmodig och tro på att det bästa inte hänt ännu, men att det också är okej att det tar tid. Det är mycket som händer i livet och jag har mycket på gång just nu och jag vill verkligen bli bättre på att acceptera att allt inte sker över en natt.

DENNA VECKA SKA JAG: Till Gävle med Emil. Som om ni hade missat det liksom? Nej, men som jag sagt så många gånger tidigare, den här helgen är verkligen vår helg, det behövs och jag ser så mycket fram emot den!

DENNA VECKA ÄR LEDORDET: "The best is yet to come!!" Något som jag verkligen kan koppla ihop med den första punkten. Det får ta tid att komma i mål helt enkelt!

DENNA VECKA ÄR JAG TACKSAM FÖR: Jag har läst så många tragiska texter på sociala medier på sistone och jag kan inget annat än vara tacksam över att jag är en av dem som slipper se baksidan med dessa kanaler. Det finns så många som enbart får ta emot skit på internet, och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur människor tycker att det är okej? Jag är evigt tacksam över att jag inte är en av dem - men jag skulle vara ännu mer tacksam om "de" (som råkar illa ut på social medier) inte fanns. Hur mycket krävs egentligen för att människor ska lära sig att behandla andra människor med kärlek och respekt?

DENNA VECKA TIPSAR JAG OM: Ett dunder gott recept på sockerkaka. Jag bakade en sockerkaka igår kväll och den blev så god. Receptet hittar ni HÄR!!

DENNA VECKA HOPPAS JAG: Att ni alla får en underbar vecka med så mycket positiv energi. Vi är bra precis som vi är - allihopa!! <3

Jag hoppas verkligen att ni haft en superfin måndag och att veckan fortsatt får kännas toppen. Var rädda om er!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Hallå där hjärtan, är allt bra med er? Med mig är det finfint och efter den här helgen är jag helt redo för en ny vecka. Förmiddagen har jag enbart spenderat i soffan framför tv:n och det har nog varit precis det jag behövde. Jag känner mig liksom redo för att ta tag i livet nu, och det är precis vad jag ska göra i veckan. Veckan som kommer är nämligen fullspäckad med roliga dagar och jag ser verkligen fram emot alltihop. Händer det något kul för er i veckan?


Måndag: Imorgon är planerna i princip bara att ta mig till jobbet. Det kommer bli en kul vecka med mycket nya spännande saker att sätta händerna i.

Tisdag: Först nalkas jobb precis som vanligt, men efter jobbet ska jag direkt till min älskade lilla mormor för att äta lunch. Min lillasyster har nämligen prao hela veckan och därför ska mormor laga middag till henne i veckan. Och det allra bästa är att hon bjuder på rotmos. Tycker ni om rotmos? Jag älskar det!!

Onsdag: Onsdag ser ut precis som frigående två dagar. Jag jobbar mellan 08-12 och efter jobbet får dagen själv avgöra vad som händer.

Torsdag: Lika så är torsdagen helt oplanerad. På förmiddagen jobbar jag, men efter det är planera få. Jag har dock fått en dille på nybakade frallor så jag funderar på om jag ska försöka ge mig på det i veckan. Har ni något bra recept?

Fredag: På fredag ska jobba, men också packa. Jag och Emil ska nämligen ha världens mysigaste helg i helgen och vi åker tidigt på lördag så packningen får ske på fredag. Dessutom antar jag att jag kommer behöva hämta honom när han kommer med tåget, men det gör mig inget. För jag saknar honom så!!

Lördag: Ihh på lördag är dagen kommen, jag och Emil åker till Gävle för att kolla på hockey, äta god mat och bo på ett mysigt hotell. En hel helg bara vi och jag tror att det är precis vad som behövs efter två veckor ifrån varandra. Det är lite surt det där med distans trots allt.

Söndag: Vad som händer på söndag är lite oklart, vi vaknar upp i Gävle såklart, men vad vi ska hitta på efter det är fortfarande lite oklart. Emil kanske har planer på vad vi ska hitta på, annars tar vi det bara som det kommer.

Jag hoppas att ni har en fantastisk fin vecka framför er. Ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer