Vardag

Godmorgon på er hjärtan!! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det tipptopp, idag ska jag nämligen träffa mina kusiner igen efter nästan en hel sommar ifrån varandra. Hur härligt är det inte att starta helgen på riktig med att få hänga hos kusinerna? Jag älskar det!

Det känns som att det blir en fantastisk dag idag. Solen skiner och humöret är på topp. Jag tänkte bara kika in här titta till så allt är bra med er.

Kom förresten över ett så fint citat här om dagen och jag måste bara dela med mig av det;
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow!

Ta till er det idag hjärtisar!!

Gillar

Kommentarer

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Phonelife.se

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är tipptopp med er! Med mig är det superbra. Jag möttes av ett paket från PhoneLife när jag kom hem från jobbet idag och hur kul är det inte med paket?

I paketet gömde sig dessutom detta superfina mobilskal. Jag menar bara titta på det, det är ju hur fint som helst?

Jag älskar verkligen rosa och hur passande är det inte då med rosa skal till telefonen. Är det bara jag eller blir man så mycket gladare av att mötas av lite färg? Dessutom är det inspirerat av marmor och det är ju verkligen ett hett mode just nu - och inte ska väl jag vara sämre än att hoppa på det!

Jag tycker verkligen att det är härligt med lite nya accessoarer nu till hösten. Det blir liksom lite som en nystart och det känns alltid kul. Vad tycker ni om skalet?

Hur som helst är jag supernöjd med mitt skal, som ni hittar här, och jag kan verkligen rekommendera er att kika in på PhoneLife - jag fick hem mitt skal supersnabbt efter att jag lagt min beställning och det är verkligen något jag värdesätter högt när jag klickar hem något från nätet. Det är dessutom en hel del rea på hemsidan nu - så skynda fynda! Rean hittar ni HÄR!

Hoppas ni får en fantastisk fin dag och passa på att unna er ett fint skal!

Gillar

Kommentarer

Inspiration

Hallå på er hjärtan, hoppas att ni mår jättebra. Med mig är det i alla fall tipptopp! Nu när hösten har börjat smyga sig på är det så lätt att tappa humöret och gå in i den där årliga lilla höstdepressionen. Det blir mörk tidigt på kvällarna, det är få dagar som inte trista och grå och dessutom är både skola och jobb i full gång. I alla fall brukar jag ofta tappa lusten i livet lite grann när hösten är på väg. Men i år har jag bestämt mig för att hösten och det tråkiga vädret inte ska få förstöra mitt humör - för allt i livet blir så mycket enklare när man orkar le och vara glad.

Därför har jag samlat mina bästa tips för att slippa höstdepressionen.

1. Hitta din motivation.
Vad är det som vanligtvis motiverar dig? Vad motiverar dig på sommaren?
Hitta det som är din motivation och se till att mata dig själv med den varje dag. För mig handlar det jättemycket om bilder och peppande citat, så jag vill ge er några av mina favoriter!

2. Unna dig något nytt.
Hösten kan lätt bli en deppig årstid som till synes ser svår att göra något åt. Men vad brukar vi göra för att må lite bättre? Själv tycker jag alltid att det är skönt att unna mig något nytt. Något fräscht och något som ger mig en liten knuff i ryggen. Så unna er något ni länge velat ha - det ger oss åtminstone en härlig känsla ett tag.

3. Se upp till dig själv.
Visst är det lätt att titta på andra och tro att livet skulle vara lite enklare i deras skor? Istället för att se upp till alla människor du möter, se upp till dig själv. Våga ge dig själv en klapp på axeln och säga "Det där gjorde du bra". Du kommer aldrig att vara tillräckligt nöjd i någon annans situation, det kommer alltid finns något som ser bättre ut tills du hittat det bästa i dig själv.

4. Våga vägra söndagsångest.
Jag vet att söndagsångest är en vanligt känsla, och att det ofta är tungt att kliva ur sängen på måndagsmorgon. Men det hjälper ingen att deppa ihop för att helgen är slut. Om du istället väljer att vakna med ett leende på läpparna trots att det är måndag, kommer du åtminstone smitta av dig på minst en annan människa. Med ett leende på läpparna blir höstmörkret enklare!

5. Planera din vardag.
Att planera sin vardag kanske känns som en simpel sak. Men att ha en kalender där du kan skriva ner alla möten, allt plugg eller alla prov kommer göra livet mindre stressigt. Stress för sällan med sig något positivt och det kan en kalender hjälpa dig att undvika. Det är enkelt och underlättar oerhört - winwin!

6. Hitta en bra serie.
Hösten kan ofta kännas lång och uttråkande, vilket i sin tur ofta leder till deppiga dagar. För att slippa det dåliga humöret och behålla leendet på läpparna kan det vara så skönt att sjunka ner i soffan framför en bra serie. Något du kan göra med din dötid eller fritid. Jag listar några av mina favoritserier för att göra det lättare för er att hitta i Netflixdjungeln.

Elementary BonesGrey´s anatomyTeen Wolf

7. Höja mysfaktorn.
Hur mycket bättre känns inte livet med lite tända ljus, en gosig hoodie och en varm filt? Gör det inte svårare än vad det behöver vara. Ta till vara på det charmiga med hösten, det är inte alls lika mysigt med tända ljus och en kopp med varmdryck på sommaren! Njut mer av det enkla i livet.

Gillar

Kommentarer