Inspiration

Hej där hjärtan, jag har verkligen insett att det inte finns något viktigare än att våga acceptera sig själv och känna sig okej med vem man är. Jag har alltid haft svårt för att tycka om mig själv 100% men idag är jag mycket bättre i relationen till mig själv än vad jag var för 2 år sedan. Idag tänkte jag därför att jag ska ge er, inklusive mig själv, chansen att förstå hur bra vi alla är!!

You are all so so good!

Gillar

Kommentarer

Inspiration

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är bra med er!! Om det inte redan är det så tänker jag att jag delar med mig av det bästa med min dag, och varför skulle inte ni kunna göra detsamma för att bli på lite bättre humör?

Dagens humör: Idag är jag faktiskt på riktigt bra humör. Jag ska ju nämligen åka hela vägen till Norge. Och inte nog med det, jag ska åka med EMIL!! Nu startar vår andra riktiga resa tillsammans och jag ser fram emot varje dag jag ska få spendera med denna härliga familj. Jag ska försöka ta med er på resan så gott jag kan, men jag vågar inte lova att jag kommer lyckas så bra. Största prioritet under denna resa kommer verkligen bara vara att njuta av det fina landet och det härliga sällskap som jag åker med. Jag tror att hela veckans humör kommer beskrivas som sprudlande lycklig!!

Dagens planer: Som ni kanske redan listat ut är planerna för dagen inte mer glamourösa än att åka bil, bil och ännu mera bil. Vi ska som sagt ta oss hela vägen över gränsen och hitta någonstans att stanna för natten. Och även om jag inte tycker att bilresande är speciellt kul egentligen, är dagens bilresa en plan helt i min smak - det ska bli så mysigt!!

Dagens fundering: Jag har verkligen funderat på detta länge, hur kan det vara så svårt att faktiskt bevisa sig själv motsatsen? Det är så lätt att berätta för sig själv vad man är dålig på, vad som är fel och vad som inte räcker till. Men det är hur svårt som helst att en gång faktiskt vara nöjd med sin insats, säga till sig själv att man är bra och gilla det man ser i spegeln. Jag är själv en av de som är extremt självkritisk och granskar mig själv ur alla perspektiv, tre gånger, och plockar ut varenda liten bråkdel av mig själv som inte är "nog". Men varför ska det vara så svårt att någongång granska sig själv och istället för att se allt det negativa faktiskt gräva fram det som är bra? Tyvärr har jag inga bra svar och det gör mig så frustrerad att veta att jag egentligen vet om att jag duger som jag är, men att jag så ofta glömmer bort det.

Jag anar också att det är fler än mig som känner precis såhär, och jag önskar verkligen att vi tillsammans kunde få bli bättre på att inte vara så självkritiska. För vi är ju så bra, ALLIHOPA!! <3

Dagens längtan: Idag längtar jag efter att få börja mitt nya jobb. Hur konstigt och hur skevt det än låter att länga efter att få börja jobba så det precis vad jag vill göra just nu. Jag är verkligen så förväntansfull efter att få sätta mina händer i något helt nytt och lära mig massvis med nya saker på vägen. Nya utmaningar väntar och jag längtar verkligen efter att få anta dem!

Jag hoppas att ni alla får en helt fantastisk dag - ta hand om er och se till att ha lite kul på vägen!!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Hallå där hjärtisar, idag är en sådan där dag när jag egentligen har så mycket att göra men har alldeles för svårt för att ta tag i det. Imorgon åker jag nämligen till Norge med Emil och hans familj, vilket verkligen ska bli superkul - men det här med att packa inför att åka är verkligen inte min grej.

Hur som helst, imorgon bär det som sagt av mot Norge och jag ser verkligen fram emot det. Dessutom är det dags för mig att verkligen kliva ur min comfort zone, jag ska nämligen tälta. Och känner man mig vet man att jag inte tältar, inte under några som helst omständigheter egentligen - men som pappa sa till mig "Kärleken är blind, och detta är ett bevis", och ja, tydligen är det så, haha.

Och hörni, jag måste bara dela lite spännande nyheter med er nu när jag ändå är igång. Igår satte jag och Emil oss ner framför datorn för att titta på utbudet inför de sista semesterveckorna. Och det verkar som att vi börjar få en liten aning om vad vi vill hitta på. Just nu är siktet inställt på antingen Danmark, Amsterdam eller Gdansk, så om någon av er varit på någon av de platserna får ni jättegärna ge oss era bästa tips. Vad måste man göra när man är på besök på någon dessa platser? Eller finns det någon annan plats ni skulle rekommendera oss att kika på?

Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i mitt liv och packa ner det sista som behövs för att överleva en vecka i Norge. Jag hoppas ni får en superfin vecka ni också - kom ihåg att ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer