Vardag

Hej på er hjärtisar, jag vet inte riktigt vart jag ska börja och jag ska försöka hålla det kort. Som ni förmodligen har märkt har jag varit helt frånvarande här de senaste veckorna och egentligen finns det inga speciella skäl. Jag tror att jag behövde få landa efter studenten och allt som hör där till. Som ni säkert vet åkte jag till USA två dar efter studenten och sedan dess har jag också levt rätt intensivt. I och med att detta är mitt sista sommarlov har jag valt att maxa det så gott det går och därav försvinner tid till annat, där bland bloggen.

Jag vet att jag sagt det så många gånger förut, men denna gång hoppas jag verkligen kunna leva upp till det - för nu är jag tillbaka. Jag vet att veckorna framöver också är fullspäckade, men jag ska försöka så gott jag kan för att ändå lyckas hålla er uppdaterade. För det är något speciellt med att få spendera sina dagar med er, det är helt underbart och jag mår verkligen bra av det. Så nu gör jag ett nytt försök att få bloggen tillbaka på fötter - och jag hoppas att ni fortfarande vill vara med mig!!

Hoppas ni får en superfin söndag - ta hand om er! <3

Gillar

Kommentarer

Vardag

Hej på er mina hjärtan, jag hoppas allt är superbra med er. Med mig är det tipptopp!! Jag måste återigen medge att jag är sämst på det här med bloggen för tillfället. Det har nog aldrig varit en period där jag lyst så mycket med min frånvaro som jag gjort nu. Jag gillar inte bortförklaringar, men om studenten och resan till USA är en godtagbar sådan så är det därför.

För hörni, i onsdags tog jag studenten!! Hur sjukt? Jag kan inte riktigt förstå det, men det känns så otroligt skönt - jag är så lycklig. Jag har inte lyckats skrapa ihop alla bilder ännu, men bjuder er på några härliga "äkta" studentbilder från min hittills bästa dag i livet!

Jag är så tacksam över den fina student jag fick, över alla som kom för att förgylla min stora dag och för alla de år jag fått spendera med min härliga klass. Nu är jag helt redo för nya tag och ett fantastiskt spännande och givande jobb i höst - livet är en fest!!

Och som om studenten inte vore nog, imorgon åker jag till USA!! Wow vad jag har väntat på att denna dag ska komma och nu är den så otroligt nära. Jag har fortfarande en hel del att packa och fixa med inför avresa imorgon, men jag antar att mina nerver kommer hålla mig vaken hela natten så jag lär hinna bli färdig trots allt. Nu väntar jag på att kvällen ska komma och att Emil ska komma hit. Jag hoppas att er kväll blir lika fin som min!

Vi hörs i USA!! Var rädda om er <3

Gillar

Kommentarer

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med bgafotobutik.se

Hej på er hjärtan!! Idag har jag ett jätteroligt erbjudande att dela med mig av till er! Hur kul låter inte det?

Det är nämligen så att jag i samarbete med BGAfotobutik har fått hem en supersnygg poster. En superenkel detalj som gör så stor skillnad i ett rum. Den poster jag valt är en guldfolierad världskarta i A3 format - hur snygg som helst!! Dessutom satte jag in postern i en vit ram och jag är supernöjd med resultatet.

Vad tycker ni?

Med min rabattkod ELIN20 får ni dessutom 20% på alla posters på deras hemsida fram till och med den 9/6 - så skynda fynda - för denna snygga poster vill ni inte missa!!

Ha en fin dag hjärtisar, och unna er en poster från BGA!! Direktlänk till hemsidan hittar ni HÄR!!!

Gillar

Kommentarer