Vardag

Godmorgon på er hjärtan, hoppas allt är tipptopp med er!! Med mig är det bara bra - jag fick ett otroligt bra avslut på gårdagskvällen som verkligen kommer spegla hela min dag. Känner ni också så ibland? Att vissa människor kan byta ut precis varenda cell i kroppen till någonting bra och förvandla allt i livet till glädje? Så kände verkligen jag igår. Jag och Ida har varit vänner sedan flera år tillbaka men i gymnasiet valde vi olika program på olika skolor och därav har vi inte setts lika mycket dessa år som vi gjorde förut. Men alltså wow vilken underbar människa det är - det finns ingen som känns så nära trots att hon ibland är så långt bort. Det är sådana vänner som är värda att ta vara på och jag är otroligt tacksam över att ha den vänskapen med henne.

Men, nu ska vi inte ägna hela morgonen åt ett hyllningstal även om hon skulle vara värd precis vartenda ord och varenda minut av denna morgonen. Jag har ju trots allt lite annat jag måste ta tag i också. Om ett par timmar ska jag rulla mot skolan för att ha mina två tisdagslektioner innan det är dags för en dag ledigt igen. Hur skönt är de inte när man får en dag ledigt mitt i veckan? Jag älskar det! Kvällens planer är sedan igår oförändrade och jag ska förmodligen bara ta en lugn valborg hemma tillsammans med Hanna. Dessutom har jag en del plugg jag skulle vilja bli av med innan det är dags att ladda om för kvällen. Imorgon är planerna fortfarande väldigt diffusa - men det gör mig inget alls, jag älskar att ha möjligheten att ta dagen precis om den kommer.

Nu innan det är dags för mig att ta mig till skolan ska jag hinna fixa mig en aning, kika lite på resor inför sommaren för jag är så otroligt sugen på att komma iväg ett litet tag. Jag ska i och för sig till USA om drygt en månad (hur skönt??), men jag känner ändå att jag skulle vilja maxa min sista sommar innan jag börjar jobba och aldrig har ett 10 veckor långt sommarlov igen. Anyway, jag hoppas att ni alla får en helt underbar valborgsmässoafton oavsett hur planerna för kvällen ser ut. Var rädda om er!! <3

~ Bjuder på en bild från förra årets festligheter ~

Gillar

Kommentarer

Ojojoj vad jag har blivit dålig på det här...

Hallå på er hjärtisar, hoppas allt är bra med er. Med mig är det finfint, jag har precis kommit hem ifrån Växjö och Blacky and Blondy där jag lagt upp min balklänning. Alltså wow vad fin den är - lääängtar efter att få visa er!! Men något som inte är riktigt lika kul är hur urusel jag blivit på att kika in här. Alltså jag börjar undra vad det är som händer, antingen är det för mycket som är på gång just nu eller också så är det mig det är fel på. Hur som helst tycker jag inte alls om att vara ifrån er, detta är ju bland det absolut bästa jag vet. Jag har lovat mig själv att bli bättre på det här igen och jag hoppas att jag nu i takt med att skolan börjar komma allt mer under kontroll också kan få bloggen under kontroll igen.

Men, denna veckan är en bra vecka. Måndagen har gått alldeles utmärkt och jag har idag fått känna av känslan av att ”tycka om” måndag. Superhärlig känsla om ni frågar mig! Dessutom är det kort vecka med endast en dag kvar innan det är ledigt igen. Själv har jag inte så stora planer för valborg mer än att jag ska träffa en kompis, äta lite gott och bara hänga. Utöver det ska jag ta en lugn första maj hemma och ta dagen som den kommer, tror jag kan behöva en sådan dag nu mitt i veckan. Hur ser er valborg ut?

Nu ikväll ska jag i alla fall träffa en kompis en liten stund och bara mysa tillsammans med henne. Imorgon står plugg på schemat och resten av veckan gäller väl i princip detsamma. Jag hoppas att ni får superfin vecka och valborg allihopa. Ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Hallå på er hjärtan, hoppas er onsdag varit bra! Min dag har varit toppen och jag är nu klar med mitt absolut sista nationella prov någonsin. Hur sjukt låter inte det då? Jag är så lycklig. Nu känns det verkligen som att jag är på väg mot studenten på riktigt och jag börjar förstå hur lite det faktiskt är kvar tills det är dags.

Ikväll ska jag träffa Emil en stund annars är planerna väldigt få. Jag borde egentligen plugga en del, men jag känner att jag är värd en day off efter att ha gjort mitt tal idag. Jag får helt enkelt lägga resten av veckan på plugget istället. Hur som haver, jag ville bara kika in och se så ni haft en bra dag. Hoppas kvällen får fortsätta lika fint! Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta resten av kvällen.

Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer