Vardag
Hej på er hjärtan, februari lider mot sitt slut och jag tänkte att det därför Kunde vara lite kul att ta en titt i min kamerarulle efter februari.

Här har ni mina sparade snapshots från månaden - håll till godo!! <3

Ha en fin dag och ta hand om er!! <3

Gillar

Kommentarer

Inspiration

Godmorgon på er hjärtan, hoppas ni vaknat på rätt sida!! Jag känner på mig att detta kommer bli en ganska trött dag för min del, men jag är också säker på att den kan bli bra med rätt inställning!

Jag tänkte därför att det kunde passa bra att dela med mig av mina största favoriter just nu, vad tror ni om det?

Så här har ni några av mina 3 vardags favoriter!!

I garderoben :

I lurarna:

♡ The Prayer - Céline Dion

HÄR

♡ On My Own - Bishara

HÄR

♡ Heroes - Amanda Cook

HÄR

Mindset:

"A great attitude becomes a grea tday which becomes a great month which becomes a great year which becomes a great life”


"Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe"


"Gör vad du kan, där du är, med det du har"


Gillar

Kommentarer

Vardag

God morgon på er hjärtan, hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra! Idag går jag kortdag i skolan och ska dessutom få spendera hela kvällen tillsammans med min lillasyster. Det är så mysigt att bara få vara med henne ibland, tjejen som känner mig innantill och utantill och som tänker ungefär som jag - min lilla mini-me!

Dock ska jag till tandläkaren efter skolan, något jag verkligen bävar för. Jag vet att det egentligen inte alls är farligt att gå till tandläkaren och jag har aldrig gått därifrån med ett trauma i bagaget, trots det är jag livrädd för att gå dit. Jag vet verkligen inte vad det är, men någonting ger mig en sån otrolig stress och ångest innan jag ska dit, och det är alltid samma sak. Är det någon mer som får panik av att behöva åka till tandläkaren, eller är det bara jag som är rädd för det mest ofarliga i världen? Hur som haver, jag slutar skolan 13:45 och ska vara hos tandläkaren vid 15:00, så jag hinner förmodligen hem och ladda upp en snabbis innan jag ska dit. Dessutom har pappa lovat att följa med mig då jag är alldeles för rädd för att åka dit ensam, hehe.

Annars ser dagen som sagt ganska lugn ut, jag ska plugga lite nu på morgonen och sedan får jag se om jag hinner plugga något innan jag ska till Linnea ikväll.

Förresten jag måste bara berätta att provtagningen igår gick super och att mina blodvärden, mitt blodtryck osv såg bra ut, så nu hoppas jag bara att mina järnvärden är tillräckliga och att blodet är helt friskt så att jag kan få bli blodgivare. Förmodligen lämnar jag blod innan april är slut om allt är som det ska, och det hoppas jag verkligen att jag får göra för detta känns som helt rätt beslut. Det är ett perfekt sätt för mig att konkret se att min handling göra nytta för andra människor, och det är något som verkligen tillfredsställer mig. Jag vill därför uppmuntra er, som precis som mig inte har några problem med blodprov och liknande, att anmäla er som blodgivare och göra skillnad. Det är en jätteviktig handling och jag tror att flera skulle känna sig lika stolta som mig om de blev blodgivare.

Anyway, nu ska jag sätta mig med religionen så att jag blir färdig med den inlämningen någon gång. Ni får ha en fantastiskt fin tisdag! Ta hand om er!

Två favoriter i repris <3

Gillar

Kommentarer