Vardag

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen. Jag har precis kommit hem från skolan, ätit lite lunch och satt mig i soffan framför Riverdale. Eftermiddagen ska jag spendera över matteboken, i hopp om att förstå tillräckligt för att klara ett E imorgon.

Hörni, imorgon är det fredag och äntligen helg. Jag vet inte varför, men denna vecka har känts sjukt lång och därför ska det bli oroligt skönt med helg. I helgen är det som sagt också mycket roliga saker som händer och det får mig att längta ännu mer. Jag känner på mig att detta kommer bli en toppenhärlig helg, och jag är på precis rätt humör för att ta mig hela vägen fram!

Hur ser er helg ut?

Nu ska jag i alla fall sätta mig med matteboken, för att slippa ha ångest över att jag inte tagit tag i plugget ikväll. Jag hoppas ni får en superfin eftermiddag, för det ska jag ha! Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Som rubriken lyder, godmorgon på er hjärtisar! Hoppas allt är superbra med er, det är det i alla fall med mig. Efter denna dag har vi passerat hälften av veckan, och det betyder bara en sak - countdown till fredag! Dessutom märks det väldigt tydligt att veckorna går fort när jag blickar mot sommarn, studenten och alla festligheter som hör där till. Hörni, det är bara 18 (!!) veckor tills jag slutar skolan. Hur sjukt låter inte det? Jag kan verkligen inte förstå vart tiden tar vägen, det känns som jag var 12 typ igår.

Anyway, 18 veckor är ändå 18 veckor, och på de 18 veckorna är det en hel del som behöver göras. Och sett bara till denna veckan finns det väldigt mycket jag måste ta tag i. Idag ska jag arbeta med mitt GYA en del, då jag har som mål att publicera minst ett inlägg i veckan, fram tills dess att gymnasiearbetet ska skickas in och idag ska jag skriva om "Hur det är att driva ett UF-företag". Jag måste även sätta mig och skriva lite på en fet religionsinlämning som ska in om ett par veckor. Det är en sådan typisk inlämning som är sjukt stor och som sträcker sig över en längre tid - så i stället för att ta tag i den är det så mycket lättare att skjuta den framför sig och ta den en annan gång. Problemet är bara att denna "en annan gång" är här nu, och om jag ska hinna få ihop den är det nog bäst att jag ser till att jobba effektivt, haha. Dessutom har jag ett matteprov på fredag som jag givetvis också har skjutit fram, vilket nu innebär att jag endast har två dagar på mig att lära mig ett helt kapitel - jag har aldrig sagt att jag är den vassaste kniven i lådan.

Hur som haver, skolan är inte direkt favorit sysselsättningen, så varför sänka stämningen genom att prata om den här? Utöver skolan är livet faktiskt ganska bra just nu. Något jag ser extremt mycket fram emot är helgen. På fredag har jag nämligen blivit bjuden till min bästa kompis på lite gött häng och käk, eftersom hon nyligen fyllt år. Det ska verkligen bli supermysigt, och hon har valt att dra ihop det tjejgänget som jag umgicks med när jag var liten, alltså mellanstadiet mellan F-klassen och sexan ish, och vi har i princip inte hängt ihop allihopa sedan dess. Så ja, jag är fruktansvärt sugen på att träffa alla igen och det ska bli otroligt mysigt att ses igen allihopa samtidigt.

På lördag ska jag förmodligen till stan och välja ut en balklänning. Som några av er kanske vet var jag iväg och provade en del klänningar innan jul, och nu har det blivit dags att välja ut en och sedan också beställa den. Det känns ganska sjukt att jag ska gå balen detta året, och själv få vara en av de som sagolika i fin klänning, håruppsättning och sminkning. Alltså wow, min dröm går nästan i uppfyllelse nu, jag ska få vara en prinsessa för en dag, hihi!

På lördag kväll är planerna ännu inte spikade och klara, men det lutar åt att träffa ett gäng kompisar. Det är inte jag som är host den kvällen, så jag glider bara med och får se vad som händer. Jag kanske är helt slut efter en dag i massa klänningar och hamnar i sängen i stället för att åka iväg - det vet man aldrig.

Men en sak vet är jag, och det är att jag ser enormt mycket fram emot helgen och jag ska göra allt i min makt för att vägen dit ska bli minst lika bra!

Jag hoppas ni får en superhärlig onsdag, ta hand om er!!

I brist på seriösa bilder får ni en glad Elin i hennes favorit filter, haha!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Godmorgon hjärtan, hoppas att ni sovit gott! Inatt har jag inte fått speciellt mycket sömn, men jag är glad ändå - för det är ju faktiskt tisdag. Tisdag för mig innebär första lektionen vid 12:10 och den andra, som också är den sista, slutar 13:45. Jag måste säga att tisdagar är en stor favorit sett till schemat!

Dagen i sig är ganska oplanerad. Jag har lite plugg, bland annat ett matteprov på fredag som jag behöver sätta mig med. Dessutom har vi en GYA-presentation nästa vecka, vilket kom från ingenstans, och därmed är en del att fixa med. Annars är plugget också hyfsat lugnt för tillfället, det brukar nämligen vara mycket värre två veckor innan sportlovet, så jag måste ändå säga att det känns ganska skönt. Utöver plugget har jag tänkt träna i eftermiddag - jag vet att jag mår så mycket bättre när jag får röra lite på mig och varför inte ge sig själv de bästa tänkbara förutsättningarna för en bra dag? Jag tror verkligen att positive mind, positive life, är helt sant. Så idag tycker jag att vi väljer att följa det ordspråket! Hur ser er dag ut?

Igår var också en relativt bra dag för min del. Den började lite segt, precis som måndagar brukar göra när man ska kliva upp ur sängen och ta sig till skolan för en ny vecka. Men eftermiddagen blev bättre, med en liten fika tillsammans några i klassen och sedan en kväll med lite gott käk. Dessutom hann jag med att få undan både lite plugg och lite jobb så jag är nöjd. Tydligen kan jag vara effektiv om jag vill, haha.

Just nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe, och försöka låta koffeinet ge mig lite energi att ta tag i GYA-presentationen så jag slipper ha allt kvar till eftermiddagen. Jag hoppas att er dag blir minst lika härlig som min ser ut att bli. Ta hand om er, och kom ihåg - a postive mind leads to a positive life!

Gillar

Kommentarer