Inspiration

Ja, som rubriken lyder, GOTT NYTT ÅR på er hjärtan! Jag hoppas verkligen att ni lämnar ett gott 2018 bakom er och ser fram emot ett nytt år fyllt med nya möjligheter och erfarenheter. Jag lämnar ett lite halvbra 2018 bakom mig, men jag ska försöka att minnas det som varit bra och glömma det som känts tufft när jag nu skrivit årets sista sida och får börja om på nytt 2019.

Jag har inte gjort någon årsresumé, men jag tänker att jag idag vill dela med mig av lite bilder från det gångna året för att se tillbaka på höjdpunkterna under 2018. Jag hoppas att ni får en helt perfekt sista dag på året och att ni alla får inviga 2019 på absolut bästa sätt. Själv ska jag få fira in det nya året med en av mina bästa vänner och det finns absolut inget att klaga på, det ska bli så otroligt roligt. Hur firar ni in ert 2019?

Såhär har det gångna året sett ut för mig, och jag ser fram emot att få skriva helt nya sidor 2019! Håll till godo, för här har ni det bästa från mitt år!

Nu välkomnar vi 2019 - detta blir vårt år!!

Gillar

Kommentarer

Hallå på et hjärtan, hoppas dagen varit bra! Min dag har varit otroligt seg. Vaknade på helt fel sida för att jobba idag och det har varit extremt krävande att vara trevlig och alert. Jag älskar mitt jobb och trivs superbra med både kollegor och arbetsuppgifter, men vissa dagar är det verkligen inte lika kul som andra.

Hur som helst, nu har jag kommit hem igen och ska alldeles strax hoppa in i duschen och tvätta ur allt torrschampo ur håret. Idag har verkligen varit en sådan där dag då jag inte alls känt mig fräsch, så det ska verkligen bli skönt att få tvätta håret och sedan gå och lägga mig med en film i sängen. Hur har er dag sett ut?

Jag är helt slut nu ikväll och känner på mig att jag kommer somna tidigt. Det är dock ingenting jag klagar över, jag älskar att få sova och vakna pigg morgonen därpå, så det är precis vad jag ska göra ikväll. Om jag orkar och hinner innan jag däckar ska jag också måla naglarna för att öka fräschhets faktorn ytterligare, men det är som sagt något som inte alls är säkert att jag kommer orka, haha.

Men men, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort allt kaffe under naglarna, torrschampo ur håret och smink i ansiktet. Ni får ha en superfin lördagskväll. Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Godmorgon på er hjärtan, hoppas att ni sovit gott! Jag har verkligen fått den sömn jag behövde och om jag ska jämföra med igår så är jag hur pigg som helst.

Idag ska jag lämna min syster som ska på nyårsläger, och det känns nästan lite vemodigt. Tiden går så fort och det känns så konstigt att det är lillasysters tur att göra det som jag gjorde för sisådär fyra år sedan. Hur som haver, tror jag att hon kommer få ett av de finaste nyårsfiranden hon någonsin kommer att ha, och det önskar jag henne verkligen. Själv har jag inte så mycket på schemat, imorgon är det back to work så jag antar att jag mest kommer spendera dagen i soffan, kanske framför Grey's (otippat). Hur ser planerna för er dag ut?

Nu ska jag strax ta och fixa mig lite, för det är något magiskt med parfym, smink och fräscha kläder - det gör en så mycket piggare. Är det bara jag eller känner ni likadant? Har jag en seg dag hjälper det nästan alltid att "fräscha" till mig lite så känner jag mig mycket piggare sen, och därför ska jag se till att vara "fräsch" idag. Jag har till och med rakat mina ben nu på morgonen för att få de allra bästa förutsättningarna!

Men hörni, nu ska jag mysa lite till med min lillasyster innan hon åker iväg. Jag hoppas ni får en superhärlig fredag! Ta hand om er!

Bjuder på en bild på min underbart fina syster <3

Gillar

Kommentarer