2 mysiga dagar i Göteborg

Hallå på er hjärtisar, hoppas allt är superduperbra med er! Med mig är det toppen. Jag har precis landat hemma efter veckans första dag på plats på jobbet. Jag vet inte vad det är, men jag känner mig otroligt trött idag. Det kan kanske ha att göra med att de två senaste dagarna har spenderats i Göteborg hos Emil. Och ja, ni läste rätt - jag har varit hos Emil i två dar. Som jag nämnt tidigare skulle jag egentligen inte träffa honom förrän nu till helgen, men i samband med att jag jobbade i Borås i måndags åkte jag vidare till Göteborg och jobbade därifrån igår. Vad gör man inte för sin lilla prins?

Jag måste säga att efter dessa dagar har jag ännu mer insett att stora städer verkligen inte är en plats för mig, men det gör mig glad att se att Emil trivs så bra bland alla människor, spårvagnar och restauranger. Och på tal om restauranger så gick vi ut och åt i måndagskväll efter att Emil slutat skolan. Välbehövligt både för magen och själen. Jag mår alltid så himla bra när jag verkligen får chansen att prata med människor ordentligt och visst blir det alltid mysigare över en matbit? Hur som helst tog vi oss in mot stan och åt på Cyrano, som förövrigt är en restaurang jag varmt kan rekommendera om ni tycker om italiensk mat. Supermysig restaurang, med både god pasta och pizza som inte heller är överdrivet dyr - tips tips!

Utöver besöket på Cyrano hittade vi inte på speciellt mycket mer. Vi låg och pratade en stund innan vi skulle sova, men slocknade ganska fort båda två efter en lång dag. Igår satt jag hemma i lägenheten och jobbade medan Emil var i skolan och efter att han hade slutat begav vi oss hemåt mot landet igen, så nu trivs jag som fisken i vattnet igen, haha.

Efter två dagar hemifrån ska jag ta en kväll i soffan. Jag tror att det är precis vad jag behöver efter de senaste dagarnas intryck. Jag hoppas att ni fått en superfin start på veckan och att ni är redo att glänsa resten av den också. Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Så mysigt att gå ut och äta och bara ta tiden att vara med varandra och prata. Såna stunder tycker jag är så värdefulla <3 KRAMangelicawahlin.se
elinelmersson
elinelmersson,
Jag håller verkligen med dig, jag behöver sånna stunder för att komma ihåg hur mycket jag uppskattar livet och allt som livet innefattar. Ha det bäst finis <3 Kramnouw.com/elinelmersson
Yasmine
Yasmine,
Så mysigt att ni fick umgås lite extra <3 Kram yasmissy.blogg.se
elinelmersson
elinelmersson,
Ja verkligen - välbehövligt! <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229