helgen har passerat så fort, redan söndag imorgon och tåget mot Halmstad rullar imorgon bitti. idag har jag pluggat, gått en stund med mamma på tunapark fick ett halsband och en nyckelring hem. sen blev det ett snabbt besök hos min moster innan jag tog bilen till Loppis. att få prata med henne!! man ser allt klart. nu ska jag sova till änglagård som visas på tvn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag sova till 8 innan kroppen ville vakna till liv. Blev en promenad med min bebis innan frukost framför nyhetsmorgon. Sen har dagen bestått av plugg men pauser av promenader med bebisen och tvättande. Men sen sa kroppen ifrån och då åkte jag o pappa till tuna o handlade nödvändigt och sen även på maxi.

Ligger i matkoma här i soffan med massa kräftor o ostar i maggen. Sååå gott. Men snart vankas det gasque men kräftskiva, vi 2 orna o 3an, ska bli kul! Nu bara mys.

Likes

Comments

Hade en föreläsning på morgonen, men innan dess hade jag hunnit gått på lägenhetsvisning och pluggat 2 timmar innan. Efter föreläsningen gjorde jag en spontanare och bokade en enkel biljett hem. Alltså jag är hemma kära Eskilstuna. Men jag känner så mycket nu att Halmstad det är där jag hör hemma, mitt nya hem. Men som sagt efter 5 timmars tågresa överraskade jag m o p, som de blev glada och även min bebis.

Ska bara kurera mig när jag är hemma, plugga och träffa några vänner. Och gosa som bara den med min bebis såklart innan jag måste hem igen, så måste passa på nu.

Likes

Comments

skolan har börjat nu på allvar, har haft föreläsningar i marknadsföring o även i informationssystem o verksamheter. Imorgon är det en föreläsning och sista för denna vecka. Man lever i en bubbla här; sitter kvar i skolan till 8, därav plugg och jäkligt härliga konversationer med gött folk, både från vårat år men även de över oss. På kvällarna umgås man med mys framför höstens tvprogram och taco typ. Jag gillar detta liv faktiskt.

imorgon blir det lägenhetsvisning innan skolan och lite plugg innan föreläsning o sen plugg efter. på kvällen överväger jag om man ska ta ut sig på en jäkligt go pw faktiskt. Får se helt enkelt. Nu lite läsning i orginisationsteoriboken innan sovdags.

Likes

Comments

dagarna går och försvinner, imorgon är dagen man har varit nervös över, verkligheten. Men blir nog skit bra, speciellt när man har så goa människor omkring sig!

Idag har jag tagit sovmorgon, promenad med Anna på stranden i spöregn och bara snackat skit som man behöver ibland. Efter det tog jag cykeln och inhandlade städsaker så hemmet är skinande rent och doftar mumsigt. Har dock varit ganska nervös idag då tankarna har hunnit tagit sig fram, men tur var ringde Molly och gav mig peppade ord, som fick mig tänka på annat, ska nog bli super. Nu blir det sängen o sovmorgon då jag börjar 1 imorgon.

Likes

Comments

började med frulle i Picasso parken igår, innan det var dags att sätts flotten i vattnet. Sabin flotte men vann gjorde vi inte. Sen avslöjades en del av våra nollare, så kul att se hur de alla såg ut, lite chockad var man.

Sen var det dags att börja föra hos Julia vid 12 innan vi drog o föra med klassen o staben, då de visade sina rätta jag, så underbara människor jag har fått runt mig. Sen åkte vi bussen till parken för finsittningen, fulla blev man och jäkligt mycket skratt och samtal blev det igår, och himla mycket sång o dans. Denna nollning är nu över och är därmed en 1;a. Detta kommer vara ett minne för livet, ni som ska börja plugga, var med på nollningen!!!

Idag drog jag till Jullan för bakishäng, slutade med sushi o thai, gott ! Sen har jag handlat och sovit typ, för nu på måndag börjar allvaret.

Likes

Comments

Imorgon väntas nollningens sista dag, på schemat står det fruskot, göra klart vår flotte som påbörjades idag, köra den i vattnet och sen sist men inte minst..finsittningen. Ska bli så kul att få se hur alla i stabeln ser ut, spännande. Sen skönt att få klä upp sig och inte behöva ha sin snuskiga ticcha och pannband..Men det har varit jäkligt roliga 10 dagar, om man börjar högskolan får man absolut inte missa nollningen!!!

Likes

Comments

härligt att bo nära en strand, efter skolan köpte jag med mig sallad och annat gott och cyklade till östra för att luncha. En skön värme blåste in och flera sällskap samlades på stranden i solstolar och matsäckar.

Efter det cyklade jag hem och har köpt mig alla böcker inför de två kommande kurserna som jag ska läsa nu parallellt. Vilket jag alltid kommer läsa, 2 kurser samtidigt, men det ska funka. Sen beställde jag även hem ett fodral i tyg till min dator nu till skolan börjar. Känns som man vill köpa pennskrin o hela köret som man gjorde när man började 1, 2 osv.

Nu irene huss och sängen. 9.30 börjar dagen imorgon.

Likes

Comments

en "nolla"  som varit frånvarande men här är jag med 2 dagar kvar av min nollning. har haft så jäkla kul med mina blivande klasskamrater. men pengarna bara försvinner som idag när man rånas när man ska köpa böcker till 1 kurs..känns bra asså..Men nu ska jag njuta av dessa dagar som är kvar innan den tuffa pluggtiden är här. Ha det gött.

Likes

Comments

inflyttad med ej riktigt klar. köpt en byrå för att få plats med allt, missdömnde utrymmet. nollningen startade idag 10 dagar av, lekar, fest och fest. var så himla nervös att ta mig till skolan för att träffa nya människor. men sagt o gjort stod jag där med ett leende och tog i hand med mina blivande klasskompisar. trodde första dagen skulle vara lugn o kort som se flesta trodde,men det slutade med en fullspäckad dag mellan 10-22 i en hettade värme.

Imorgon väntar en heldag med mamma o pappa innan de drar hem sen på onsdag väntar det en nollning dag på stranden, can't wait.

Nu är det dags att sussa framför tvn.

Likes

Comments