Hej!
Hoppas allt är bra med er, Lill-lördag idag så snart helg ;). I veckan har det inte mycket för mig. Var hos läkaren med min mage och först trodde dom att det var magsår eller blindtarmsinflammation men efter att ha testat lite olika mediciner och fått svar på prover så uteslöt dom båda möjligheterna, skönt!! Tyvärr har jag antingen problem med körtlarna i magen eller så har jag en cysta på min äggstock (mest troligt). Inget farligt vilket är bra men det finns ingen behandling till det så får stå ut med smärtan :(. Min läkare och mina föräldrar tyckte att jag skulle ta det väldigt lugnt eftersom det kan bli värre plus för dom är fortfarande oroliga över att jag har magsår. Därför ligger jag bara hemma nu och är nog sjukskriven resten av veckan, inte jättekul direkt men men.

Ni får ha en bra dag! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll!!

Tänkte dra ett litet glatt inlägg innan jag somnar. Mår tyvärr fortfarande skit i magen så får se om det blir skola imon, hoppas lite godnatts sömn ska läka mig. Men för övrigt mår jag väldigt bra mentalt.

För exakt ett år sedan låg jag orörlig i min säng. Jag kunde inte gå, äta knappt kissa på egen hand. Allting gjorde ont och jag ville inte existera. Man kan säga att jag sprang rätt hårt in i väggen och det slutade i en kollaps. En kollaps som sedan skulle visa sig rädda mitt liv. Denna kollaps var det som fick mig att fatta att jag behövde hjälp. Ja det tog mig en vecka av sängliggande och att min pappa släpade mig till läkaren. Men jag skaffade hjälp. Och titta på mig nu.

Idag sover jag hela nätter. Jag tränar, pluggar och äter inom rimliga gränser. Det finns inga tecken på ett återfall till den situationen jag hamnade i förra året. Jag är frisk. Och för ett år sen trodde jag aldrig detta skulle kunna hända. Under ett år har jag gått från utbränd -> djup ångest/depression -> självmordstankar -> friskförklarad. Asså jag måste få skryta om detta för jag tycker det är så himla sjukt. Jag lyckades med det jag trodde var omöjligt. Jag uppnådde min största dröm, att bli frisk. Och kommer aldrig sluta vara tacksam för att jag står här idag.

Hoppas detta är ett litet ljus eller hopp för er där ute med problem, det kommer lösa sig och det viktigaste: Ni Är Inte Ensamma!!

Godnatt och puss

Likes

Comments

Var så sjukt taggad på helgen. Var ju först med Håkan i fredags och vi hade det as mysigt!! Sen på lördagen var planen att köra en utgång med Hanna, och var så sjukt taggad. Tyvärr pga min dåliga aptit och lite alkohol så ballade kroppen ut. Försökte spy för att må bättre men eftersom det kom blod i spyan så drog jag hem, kl 23.00 typ. Sen spydde jag mer blod under natten och nu ligger jag typ bara helt död i soffan. Fick en misslyckad utgång, dålig sömn och sjukt ont i min mage. Nu i veckan ska jag även boka läkartid och kolla så jag inte har något magsår eller magkatarr. Tills dess blir det vila och mycket vätska. Aptiten har ju bara försvunnit mer och mer tyvärr så äter mest smörgåsrån för att de brukar hjälpa mot magont!

Hoppas ni får en skön söndag och passa på och njut innan skola och jobb börjar! Puss

Likes

Comments

Godmorgon hoppas ni har sovit riktigt gött och att ni ser framemot en skön samt välbehövlig helg. Idag har jag bara en lektion vilket är så skönt hoppas jag inte behöver göra något på den så jag bara kan glida på en räkmacka ;). Efter skolan ska jag in och träffa Håkan, är i behov av en bubbisdag så ska bli skitmysigt. Kanske får slänga in ett snabbt magpass hemma hos henne med så jag håller igång kroppen. Annars händer inte så mycket, veckan har gått fort. Har egentligen massa plugg att göra men orkar faktiskt inte bry mig, hehe. Man måste få leva lite tänker jag!

Ha nu en skön fredag PUSS

Likes

Comments