Genser og tørkle: Zara Kjole: Samsøe Samsøe

Endelig er fredagen her, og det er godt med helg må jeg si. Jeg skal snart på kino med ei venninne så det blir veldig koselig. Denne helgen skal jeg bare slappe av og lade batteriene. Bare å nye mens man kan :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Bluse og bukse: Bik Bok Belte: Gucci Solbriller: Nini sine Veske: LV

​Hadde tatt med meg kameraet inn til Oslo for å ta noen fine antrekksbiler, men jeg klarte selvfølgelig å ta med meg et kamera som manglet minnekort. Skulle ikke vært mulig, men det er visst det. 

Ellers så har jeg endelig fått levert arbeidskravet jeg har gruet meg mest til i det siste. Er så deilig å vite at det ikke henger over skuldrene mine lenger. Nå er det bare å krysse fingrene for at det blir godkjent! 

Likes

Comments

Endelig noen bilder av genseren på. Hvor fantastisk fin er ikke denne? Jeg er storfornøyd, og har lyst til å ha den på meg hver dag. Mønsteret kombinert med fargen er uslåelig - og merker at jeg kunne gjerne hatt fler! Må lære meg å strikke kanskje?

I går var jeg på Halloweenfest, men droppet byen da jeg måtte være opplagt til å lese til eksamen i dag. I lesepausen i dag skal jeg på fotballkamp hvor Strømsgodset skal spille mot Sogndal - så ser allerede frem til å legge bøkene litt på hylla.

Likes

Comments

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er glad i sminke, så jeg tenkte derfor å vise dere noen favoritter jeg har. Disse produktene er de jeg føler gir meg litt ekstra glød. Noen dager kan jeg bruke alle produktene, andre dager kan jeg bruke et par. Det kan aldri bli for mye spør du meg!
♥ Før jeg legger meg om kvelden tar jeg noen dråper Advanced Night Repair fra Estee Lauder i fjeset. Dette serumet skal reparere huden, i tillegg til at den skal gi beskyttelse. Jeg føler at jeg ser mer våken ut de gangene jeg bruker denne.


♥ Over foundationen bruker jeg noen dråper av Custom Enhancer Drops fra Cover Fx på kinnbenene. De gangene jeg ikke bruker denne føler jeg at sminken min blir grå. Jeg må ha glød, og disse er de perfekte highlighterdråpene. Denne kan også blandes ut i foundationen - noe som er kjempefint om sommeren. Jeg har i fargen moonlight.


♥ Det er også viktig med en god primer før du legger sminken, og jeg bruker enten Too Faced sin hangoverprimer eller Glow Maximizer fra Dior. Jeg tok en lang pause fra Dior sin, men er egentlig litt overrasket over hvor god den faktisk er, hadde helt glemt det. Så den anbefales virkelig!


♥ Hvis jeg skal konturere før jeg drar ut en lørdag, bruker jeg en stick fra Clinique. Denne er kjempegod, og er veldig enkel med tanke på påføring.

♥ Det siste produktet før jeg bruker settingpowder er Chanel sin Soleil Tan De Chanel som er en krembronzer. Denne har jeg også brukt de siste dagene, og er blitt helt avhengig igjen. Denne er også fin på sommeren om man ikke vil bruke foundation, men fortsatt ha litt farge i kinnene.
♥ De to siste produktene jeg vil anbefale er en bronzer og en highlighter fra Becca. Bronzeren heter Sunlight Bronzer, og jeg har i fargeren Capri Coast. Denne kjøpte jeg i sommer, og har ikke brukt en annen siden! Higlighteren er i fargen Champagne Pop, og denne er ganske populær. Denne er jeg avhengig av, og påfører den over de higlighterdråpene jeg nevnte ovenfor. Higlighter gjør at sminken ikke ser for matt ut, og du får en frisk glød i ansiktet.

Likes

Comments

ENDELIG! Ei mamma kjenner har strikket denne sinnsykt fine bølgegenseren til meg, og jeg er storfornøyd. Skulle tro jeg hadde gått til innkjøp av Gannigenseren, men neida - denne er hjemmelaget! Jeg ville ha genseren i lyseblå, da jeg selvfølgelig synes denne fargen er finest, i tillegg til at jeg ikke har så mye av lyseblått i skapet fra før av.


Jeg har vært veldig svak på bloggfronten de siste ukene, men det kommer rett og slett av at jeg har hatt alt for mye å tenke på. Jeg stresser en god del over eksamen, så skolearbeid og jobb har blitt prioritert først den siste tiden. Det skal bli deilig å få levert den ene eksamen i kveld - men det er jo dessverre ikke den siste. Flere som har det slik? Neste ferie nå er juleferien, så det er bare å telle ned!

Likes

Comments

Bluse: Mango Skjørt: Bik Bok Sko: Zara

Åh, for en sykt bra feiring jeg hadde i går. Jeg har bare verdens beste venninner - og fy søren så mange fine gaver jeg fikk, smiler fra øre til øre! Det ble ikke tatt så mange bilder, men legger ut de vi rakk å ta. Tiden gikk så fort i går, så rakk jo ikke å ha den photoshooten som jeg hadde planlagt, hehe!

Er også veldig fornøyd med dette skjørtet jeg kjøpte på fredag. Var litt usikker med tanke på mønsteret, men jeg slo til likevel. Et veldig godt kjøp med andre ord.

Likes

Comments

Genser: Bik Bok Skjorte: Vero Moda Jakke: Lånt av Sara Øredobber: H&M Sko: Sixtyseven

Nå gleder jeg meg bare mer og mer til helg. På lørdag skal jeg feire bursdagen min, så det ser jeg veldig frem til. Jeg må jo selvfølgelig pynte meg litt ekstra når det er snakk om min egen bursdag, så har kjøpt ny bluse, nye sko og snart et nytt skjørt. Hvis antrekket blir like fint som jeg ser for meg, så blir dette bra!

Likes

Comments

I går tok jeg toget tidlig inn til Oslo, slik at Sara og jeg kunne tilbringe hele søndagen sammen. Slike dager må vi ha flere av! Vi tok litt bilder, så på film, lagde mat og spiste denne ekstremt gode bolla, haha! Bildet frister så mye at jeg gjerne skulle spist en i dag også.

Det er mandag, og det er bare fire dager til det er helg igjen. Enn så lenge får jeg jobbe mye med skole, noe som ikke frister ekstremt mye..

Likes

Comments

For øyeblikket ser jeg på opptak fra gårsdagens "The Voice", før jeg snart skal begynne å jobbe med eksamen. Spennende torsdag med andre ord! Trøster meg selv med at det snart er helg. 

Over til overskriften - denne jakken fant jeg frem i skapet mitt i går. Den kjøpte jeg på Bik Bok for kanskje rundt 100/150 kroner i 2009 eller 2010. Gammel nok til å kalle vintage? Haha!! Den var i hvertfall veldig god å ha i dette soon to be cold weather..

Likes

Comments

Genser: Zara Caps: Varsity

Å stå 20 minutter å vente på toget i dagens vær var ikke akkurat deilig, men jeg kom meg til slutt på toget. Det blåste, regnet sidelengs, og det er et under at paraplyen min fortsatt er like hel. Må egentlig si at jeg synes det er litt kjedelig at det ikke regner lenger, for å være inne mens været utenfor er trist er i grunn ganske deilig.

Likes

Comments