Igårkväll så hade jag löpträning och vi körde intervaller men eftersom vi alla hade sjukt mkt träningsvärk så körde vi inte så hårt. Men vi körde 30mX6 och typ 60mX4 och efter det så körde vi lite styrka. Vi körde typ bara höftlyft 15x3 på varje ben. Sedan körde jag mina övningar för att förstärka mina höfter. Vi joggade ner och stretchade. Jag kom typ ner i spagat som jag vill kunna.
Detta var ingen jätte jobbig träning menmen.
Vi hörs snart igen, hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har haft en superbra träning med hård benstyrka. Jag är helt slut! Benen bara skakar så jobbigt va det.
Vi körde en styrkebana som man skulle göra i 10 min. Första varvet gör man en av varje övning och andra varvet två av varje och sen tre,fyra,fem osv.
Nu är jag jätte trött och jag har gjort en hallon och blåbär smoothie.
Vi hörs, hejdå

Likes

Comments

​detta är en smoothie jag tycker är såå himla god så jag tänkte bara skriva ut receptet här.

Så det du behöver är vanilj yoghurt, frysta hallon och blåbär och lite honung. du mixar allt i en mixer och sedan häller du allt i ett glas och strör på det du vill men jag la på lite frysta hallon, chia frön och riven kokos. Man kan också göra detta till en "glass" och då har man bara i lite mer av bären så det blir lite mer kompakt . Vi hörs, hejdå

Likes

Comments

Alarmet ringde kl 06.20 och jag stängde av det så snabbt som möjligt. Jag gick upp och åt frukost och sedan fixade jag mig till skolan. Jag fick skjuts till skolan idag som jag inte brukar få vanligtvis för jag brukar ta slbussen kl 07.10 till busstation och är framme vid ca 07.25 för att ta nästa buss 07.40.

Men idag var jag i skolan en halvtimme tidigare. Vi har haft elevensval hela dagen och jag har bild. Jag ritade doodles typ halva dagen och efter lunch började jag med ett ett förminskat ansikte av lera. dagen kändes så mycket längre än en vanlig skoldag.

Har inte så mycket mer att göra än att träna friidrott ikväll. Det blir nog mest styrka för mig för jag har så ont i en av mina höfter.

vi hörs, hejdå

Likes

Comments