Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med tjejerna, då vi for till Skellefteå och åt på pinchos, drack goda drinkar och hade det allmänt mysigt! Ni vet en sån kväll då man bara har tjejsnack, och umgås.👏🏼

Likes

Comments

Igår vart det en spa kväll på kust-hotell, så värt! Var verkligen bättre än förväntat, ett riktigt bra spa som är något att rekommendera.
Där det var allt ifrån ansiktsbehandlingar till fotvård med lite olika produkter som ingick i priset, 3 olika sorters bastu och både en kall & varm pool. Så mysigt och avkopplande!

Likes

Comments

Helgen spenderades i Umeå där jag och mamma hade bokat hotellrum på stora hotellet. Så lördag morgon satte vi oss på bussen till Umeå, sedan gick vi på stan där, shoppa, osv och sedan checkade vi in på hotellet. Vi var självklart även och åt på Pinchos, mums!
Sedan söndag morgon blev det hotellfrukost, finns inget bättre sätt att starta dagen på.
🙏🏼 Sen hann vi även gå en stund på stan igen innan bussen hem, hade gärna stannat där hela veckan, men blev iallafall en riktigt mysig helg!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med mina fina tjejer!
Vi åt gott, gjorde mojitos & hade tjejsnack i princip hela kvällen. Finns inge bättre än bra tjejkvällar där man bara får umgås och lyxa till det med godheter.
🙏🏼

Likes

Comments

Finns det något bättre än glass i bägare toppat med bär? 👅

Likes

Comments

Blev en riktigt mysig kväll med tjejerna igår då vi hade tjejsnack, drack lite godsaker och åt bl.a. frukt och choklad. Vi var hos mig ungefär hela kvällen och umgicks sedan drog vi ut en liten sväng på slutet. Blev en bra kväll med bra folk helt enkelt, hoppas ni också hade en bra kväll igår!💋

Likes

Comments

Hej på er!
Har varit riktigt bra väder nu i några dagar, nästan förvånande då man bor i Sverige. Så idag har det varit en solar dag, då jag känner att man måste passa på att få lite färg.
Älskar sånna här dagar då man bara kan sitta i solen och käka frukt, så härligt!

Hoppas ni har det bra, kram!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag för mestadels bara varit ute och solat, käkat frukt osv. Sedan for jag ut och åt middag med mamma och en av mina bröder och kom precis hem. Hade tänkt ta det lugnt ikväll, se serier, möjligtvis sätta på nån ansiktsmask och bara mysa på här hemma. Hoppas ni också haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hej på er!
Allt bra med er? Själv är det bara bra, jag och mamma var nyss på stan en sväng där vi både åt lunch och kollade på affärer, fick hem ett par nya fina och fräscha Adidas skor. Passade även på att boka in en frisör tid, håller på att gå från mörkt hår till ljust så det är en liten process men har lyckats få ljusbrunt nu så är inte långt ifrån mitt mål. Kom precis hem och hade nu tänkt kolla lite serier för att sedan ta en dusch.Men ni får ha det bra så hörs vi, kram!

Likes

Comments