Ljuset i tunneln

Nu har vi i över 7 veckor suktat efter lite medvind och faktist något att göra. Ibland har det känts som att vi skulle kunna göra denna studie från hemmaplan och de få ord vi får ut av vår okontaktperson hade vi kunnat fått via mail.

Okej nu överdriver jag som vanligt, men ni förstår vår frustration.

Men idag mina vänner, idag släppte det och till och med Albin fick hopp i blicken. Grejer händer och jag inser nu i skrivande stund att ingen av er har en aning om vad vi egentligen sysslar med här nere. Vi pluggar, gör någon form av studie och ska väl om vinden blåser rakt mot sydöst, solen står vinkelrätt mot jordskorpan och temperaturen når 23.3grader och inte en promille mer, få in ett examensarbete som förhoppningsvis duger efter komplettering.

Idag hade vi vårt första möte med en svensk (en sån där muzungo). Jag frågade Albin innan om hur vi egentligen hälsar i Sverige, eller nu kanske det förväntades en fransk puss även här. Det slutade i en hederlig svensk väldigt stel kram. Mötet var dock avslappnat och vi tog en kaffe på Java house vid Kigali Heights. Där har vi hängt ganska mycket faktist. Rivers är klubben vi besökt mest och idag lärde jag mig att den heter så och att det även heter Kigali Heights.

Ni som är lite insatta kan se att klockan är 00.45 och jag bloggar. Det är tecken på hur uppspelt och taggad jag är på allt som händer, för trött för att faktist göra något men för pigg för att sova. Ni vet, så där på gränsen till allting och värdelöst på alla sätt och vis.
C U!

Nu har stackarn blivit så brun att han gör allt för att hitta nya ställen att bli brun på. Det bor en riktig kämpe i den här mannen!

Gillar

Kommentarer

alexandrakonig
alexandrakonig,
Så härliga bilder! Följ gärna mig så följer jag dig!
nouw.com/alexandrakonig