Idag var jag och hjärtat på en både solig och regnig skolavslutning. Hans lillebror gick ut 9an. Grattis! Nu väntar ett härligt sommarlov innan gymnasiet. 🎉

Minns själv hur otroligt lycklig jag var efter att jag gått ut 9an. Var det största som kunde hända tyckte jag. Otrolig lycka och förväntan på vad som skulle hända till hösten . När man gått i 9 år på samma ställe är man ganska så less haha.

​älskling med våran Shiba 

betygskontroll av brorsorna!

Likes

Comments

lite snygga vinterbilder på mitt hjärta som leker med skotern, från i vintras när vi äntligen fick lite snö. ❤️ Var bland de sista gångerna man kunde köra någon skoter faktiskt. Ni ser ju vad otroligt lite det är och ändå var det mer snö där vi var än någon annanstans i närheten.

Likes

Comments

Fyllde på smink förrådet med dessa snygga make up borstar som jag hittade på fyndiq för en billig peng. 48 st tror jag det är. Faktiskt otroligt bra kvalitet på stråna annars kan ju en del borstar ha lätt för att börja rugga efter några användningar. Fodralet är i pu läder. Ett riktigt fynd haha . 


Likes

Comments

Kanske man kan få lite summer feelings i detta gråa trista regninga väder. XoXo

Likes

Comments

Hur mår jag då i v 33? Jag känner mig bra i kroppen bortsett från vissa dagar då foglossningen nästan tar livet av mig. Får åla mig ur soffan för magmusklerna är helt borta. Ni som aldrig varit gravida, var tacksam över era magmuskler oavsett om dom syns eller ej haha... Vissa dagar känner jag mig lätt som en fjäder och andra tung som en elefant som bara är ivägen överallt. Men jag har ( som tur är ) inte haft några känslomässiga utbrott eller gråtattacker av hormonerna. Utan har klarat mig ifrån det. Blir nog en stark mamma. Jag tänker som alla andra föräldrar göra allt för min dotter. Tror jag är en väldigt snäll wifey för älskling står ut med allt klagande på smärta i ryggen och att jag är snabb som en snigel. Det är faktiskt första sommaren på länge som jag också får ha sommarlov så jag ska ju inte klaga. Fast någon Beach 2015 blir det ju inte haha. 

Likes

Comments

Phenomé gör fantastiska produkter, oavsett hudtyp. Användningen kan knappt vara enklare: rengör ansiktet, klappa torrt, applicera Enzymatic – ett par pumptryck räcker fint till hela ansiktet samt halsen – vänta ett par minuter, skölj av och följ upp med serum och kräm. Boom! Slät, mjuk, len och fin hy. Jag använder alltid Enzymatic innan jag lägger en fuktmask, då känns det som om jag får ut ännu mer av den efterföljande masken, och så inbillar jag mig att huden absorberar mina hudvårdsprodukter bättre. Win-win.

Enzym peeling Phenomé - 375kr 

Likes

Comments

Jag hade en blogg för några år sedan. men tänkte att jag bloggade endå inte om något speciellt intressant, så att det var lika bra att stänga ner bloggen. Och det var en så stor press om utseende, dyra produkter och kläder och en massa skryt! Men nu har jag ändrat mig . Det finns ett sug, som vill blogga! En blogg ska ändå handla om någons liv oavsett om det gäller träning eller mode. Blanda ihop det som man vill ha det. Och jag vill att mina nära och kära både från norr till söder ska kunna följa mig och min familjs liv nu när vi ska få en liten bebis! My thougt - det kanske är lite sent påkommet nu när jag bara har ca 7 veckor kvar av graviditeten, haha.


Likes

Comments