GE MIG SOMMAR NU! 😍☀️💖
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår så hade vi tjejkväll jag min syster Josefin. Hade jättetrevligt, käkade en farligt god pizza och en himlans massa godsaker! Vi kollade alltså på skräckfilm också, ett under att jag inte tyckte den va galet läskig med tanke på hur lättskrämd jag är. Sedan kollade vi på lite big Bang theory å åkte hem. Gos

Pusshej 😘❤️


Likes

Comments

Idag är det fredag och det är vi verkligen glada för! Har varit på skolan idag, sedan åkt till stan för å småshoppa lite och ta en fika med Josefin. Fick med mig en lite för trashy tröja och ett fint armband hem. Skön början på fredagen helt enkelt!

Pusshej 😘❤️

Likes

Comments

Mitt hår har under större delen av mitt liv varit galet risigt då jag totalt struntat i det å plattat hej vilt osv, så har provat många olika saker men dom här är dom bästa!

Min hår har verkligen blivit mjukare av bara några tvättar med leave-in balsamet å borsten hjälper till den med! Tycker verkligen att det är värt att prova!

Pusshej 😘❤️
Likes

Comments

Åh vilken skön dag det här har varit, skolan va väldigt lugnt idag med lite bad osv. Efter skolan åkte jag till Ica å fixa lite fika.
Tog en tur med moppen till min bror också å snackade lite strunt med han, sitter nu i soffan med min mami och fika mysprata lite. Så gosigt!
Likes

Comments

Ligger hemma hos Ricky och kollar på pretty little liars och ha det bra, nyss ätit jättegod middag så är i världens paltkoma ungefär 😂 har ingen aning om vad som blir ikväll dock

Pusshej 😘❤️
Likes

Comments

Åkte ner till Uppsala idag för att spela den första kvalmatchen till div 1, var en tung match och förlorade med 6-2. Får ta revansch på lördag då det är på hemmaplan. Annars har jag bara åkt buss hela dagen typ .

Hoppas eran dag varit bra, pusshej 😘❤️

Likes

Comments

Jag å Petra har alltså suttit ute på hennes altan och bara softat. Får väl se vad som blir ikväll, kanske blir en lugnt kväll med tanke på min match imorgon. Har haft massaaaa sol idag så nu e sommarkänslorna påväg!


Likes

Comments

Har köpt nya skor till innebandyn jag, ett par röda adidas som är som en fotbollsvariant, lite tightare, plattare och lättare. Dom var väldigt sköna men färgen va inte den bästa

Pusshej 😘❤️❤️
Likes

Comments