Header

Första skoldagen idag så hade jag bara 1 lektion, jätte skönt.Dock så har jag inte så jätte dåligt schema det ser jätte chill ut. Jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg nu i dag innan jag åker till stallet!
Ni glömmer väl INTE att kolla in min andra blogg klicka här den är väldigt mycket mer uppdaterad än denna tyvärr.. Men uppdatering kommer


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att plugga är nog det värsta jag vet. Det är så tråkigt och jag har nog aldrig haft motivation till det. Därför så ger jag nu ut lite tips som jag ska ha med mig denna termin!
1. Att hänga med på dina lektioner kommer göra plugget så mycket enklare, förmodligen så vet man då vad man håller på med och missar inte viktiga saker som tex. Prov eller läxförhör.
2. Gör sakerna på engång! Annars kommer du efter och det kommer att göra skolan ännu mer skit och då kanske all motivation till att plugga försvinner.
3. Ha pluggdagar med några vänner. Ska ni ha en redovisning tillsammans eller om det är ett prov inom kort så kan det vara bra att få hjälp av en vän med plugget.
4. Gör dig bekväm när du pluggar, du måste inte ha dina tajtaste jeans när du pluggar. Byt om till mjukis kläder och börja jobba! Om din mobil stör dig så ta bort den helt då tills du tar en break i pluggandet.
5. Plugga inte förlänge med samma sak. Då kommer man inte någonstans, det är jätte viktigt att ta pauser när man pluggar. Då kan man kolla mobilen eller kanske ta en frukt. Bara men gör något annat ett tag och pluggar 20 minuter senare.

Fokuset är nog det viktigaste i skolan, vill man ha bra betyg så måste man plugga och hänga med på lektionerna hur jobbigt det än är! Detta är något jag kommer att tänka på och det viktigaste är planering!


Likes

Comments

Nu kommer den lilla överraskningen!! Jag och min vän Alex har nu skaffat häst blogg. Detta är något vi har snackat om i ca 1 månad då alex frågade mig och nu är den här. Jag kommer att blogga här med men kanske inte lika mycket häst som innan!


Kika in på bloggen som öppnades i dag! Här är länken så klicka här :D

Likes

Comments

Shit vad tiden går fort. Helgen spenderas i stallet med min älskade lilla Ljosar, på måndag blir det återbesök och jag tror nog att alla håller tummarna för det bästa.Sen så börjar skolan. Vart har sommarlovet tagit vägen egentligen? Dagens planer är iallafall att åka till stallet med Lisa, Ljosar ska bli riktigt fin i dag han kanske får en dusch med. Sen så sover Danne hos mig i natt.
Nä nu måste jag gå och fixa mig efter som att min buss går snart!

Så Sjukt brunch lite tidigare i dag! Recept kommer ut senare i veckan

Likes

Comments

Om  5 dagar så börjar jag skolan igen. Det ska bli kul att träffa alla igen och även att komma igång. Denna sommar har inte varit den bästa, Ljosar är fortfarande halt och jag har inte varit i stallet lika mycket som jag har varit de andra åren. Men jag börjar iallafall år2 i gymnasiet. För er som inte vet så går jag på Djurgymnasiet linje häst. Detta år kommer det att bli mycket praktik så det ska bli sååå kul. Jag hade iallafall tänkt att visa lite saker som jag har köpt inför skolstarten! Detta är nog det jag har varit mest taggad över, att köpa saker till skolstarten!

Detta är då jag har köpt!
Bild 1: Markerings pennor!
Bild 2: Pennor, sudd och stift
Bild 3 & 4 : Skriv block
Bild 5: Antecknings block
Bild 6: Köpte inte pennskrinet detta år utan jag fick det förra året men det fick vara med ändå!

Allt detta kanske gick på runt 200 kr och jag är väldigt nöjd med allt!

Likes

Comments


Bonnie

Godmorgon på  er! Jag är snart på väg för att fota Alex och Bonnie, kommer bli feta kul. Som sagt bloggen kommer igång när BÅDA överaskningarna kommer upp, eller den ena är mycket viktigare än den andra. Åh det kommer bli så kul. Det kommer  ett litet smakprov från fotograferingen senare i dag. Ha en bra dag på er!!

Likes

Comments

Godmorgon på er!!  Jag vaknade i morse av åskan runt 5 tiden, det var hemskt. Efter det kunde jag inte somna om så jag gick upp, försökte väcka Danne. Från att vakna i panik till att det blev en super mysig morgon. Nu ska jag Danne farmor o farfar i väg till djurgården och ha en super bra dag

Likes

Comments

Jag håller på att planerar inför den nya kategorin därför står det tyst här på bloggen. Denna ketegori heter då back to school 2014 så den kommer alltså handla om skolan och lite smått och gott mer får ni inte veta ännu!


Likes

Comments

Blogg pausen är över! Anledningen till att jag hade bloggpaus var att jag inte kände mig på topp, värmen tog kol på mig och därför valde jag att inte blogga. Men nu är jag här igen!
Om några dagar så kommer jag och min vän Alex " släppa" en överraskning och det kommer att bli så grymt kul.
Skolan börjar även om 3 veckor. Det känns ganska skönt för jag är trött på att bara sitta hemma som en potatis.
Mycket mer om skolstarten kommer nästa vecka, då det kommer lite tips till skolan!


Likes

Comments

till den 1 augusti


älskling<3

Likes

Comments