Vintertid

Allmänt, Zilverster

Vintertiden är här och jag tycker det är lite skönt faktiskt. Speciellt idag när det känns som att man har hur mycket tid som helst! Lite tråkigt att det kommer bli mörkt tidigare nu, men samtidigt blir morgonen ljusare.

Idag gick jag upp vid 6 för att fodra hästarna och vid 7 släppte jag ut dom i paddocken. De rullade sig och efter detta började Zille både stegra och bocka. Tror det börjar komma lite överskottsenergin hos den herren nu. Han ser dock finare ut, ska kolla mer noggrant senare när Dennis är med ut.

Så jag har precis druckit två koppar kaffe och kollar på Nyhetsmorgon. Ska snart väcka Dennis så att vi kan äta frukost, koppla på hästtransporten och åka hem till oss. Mamma och pappa är i Stockholm från igår till idag. Så för att ta hand om alla djur har vi sovit där i natt.

Idag har vi lite som ska göras. Vi ska köra skräp från vårt garage, hämta hö i Eksjö, köpa kattmat, fixa i stallet, Dennis ska spela innebandy och sedan ska mamma och pappa hämtas på tågstationen. Sedan blir det en kväll hemma för att ladda upp inför vecka 44 🌸

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
låter som en dömysig söndag! Kram på dig ❤️ nouw.com/brieditiseventing
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ja, en riktigt bra söndag! kram ❤️❤️nouw.com/elincarlssonse
AdinaNordin
AdinaNordin,
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229