Vilken fredag

Allmänt, Vardag, Ätbart

Hej på er!

Idag har jag inte hunnit skriva så mycket här inne. Men jag har uppdaterat så gott jag kan med bilder och tips. Det blev en väldigt sen kväll igår (men oerhört lyckad). Vi firade pappa och han blev överraskad med golf, fina och roliga presenter och sedan kinamat i Eksjö. Så gott!

Men i morse var jag helt död. Gick upp vid 6 och laddade upp inför jobb. Blev sedan jobb 7-16. Lunchen spenderades som alltid hos mormor och morfar. Dennis var ledig från jobbet idag så han har börjat måla deras hus. Så alla 4 åt middag ihop under lunchen. Mysigt!

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa. Tog en fika och sedan gick vi ut till stallet. Tog in Zille och red ut honom en lugn sväng. Ska testa att rida honom lite i morgon med. Får se om det blir uteritt eller paddocken! Beror på hur vi ska lägga upp morgondagens pass.

Under kvällen kom sedan mina svärföräldrar för att överraska pappa. Så vi grillade, han fick en radiostyrd båt som han körde i badtunnan och sedan hade vi bara en allmänt trevlig kväll. Jag och Dennis åkte sedan hem till oss och nu ska vi äntligen sova. Är så trött!

Godnatt med er ❣️

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Ser gott ut! 😊nouw.com/eswensson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Sarah
Sarah,
Så gott me grillat 😊CheerSarah.devote.se
elincarlssonse
elincarlssonse,
Så gott nu under sommaren😍nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229