Vecka 8

Allmänt, Veckoscheman

Måndag: Skola och hästarna har vilodag, troligtvis får de gå en promenad. Kvällen blir lugn. Kanske ska träna lite och plugga en stund. Får se om jag spenderar min kväll med Dennis eller inte.

Tisdag: Skola och när jag kommer hem ska stallet fixas. Hästarna ska promeneras troligtvis. Eller så vilar de, det beror på hur det blir på måndagen. Sover sedan hos Dennis.

Onsdag: Skola och sedan ska jag direkt hem. Zille ska ridas ut och jobba med lösgörande arbete. Kvällen ska spenderas hos Dennis. Lagar troligtvis lite god mat och bara myser.

Torsdag: Skola och på kvällen är det dressyrträning med torsdagsgruppen. Blir kul!

Fredag: Jag är ledig från skolan. Mamma fyller år och vi styr bilen mot GHS 2017!!! Ska bli så himla roligt. Hästarna vilar och vi spenderar vår dag på mässan. Då ska det shoppas! SÅ TAGGAD! Vi ska sedan på en fest på Gothia Towers. Blir att ta en drink ihop med mamma 😉 Natten spenderar vi på Gothia Towers, bästa hotellet enligt mig!!

Lördag: Göteborg Horse Show under hela dagen. När det är över åker vi hem och kommer hem på natten någon gång. Troligtvis blir det att Dennis och jag sover hemma hos mig!

Söndag: Zille ska ridas ut i skogen och Nalle ska promeneras. Under dagen kommer mormor och morfar för att fira mamma. Så det lär bli mysigt! Kvällen spenderas sedan hos Dennis. Mysigt! 💓

Har ni några planer inför veckan? Kanske har ni precis fått sportlov? Eller går ni i skolan? Eller kanske jobbar? Är det fler av er som ska till Göteborg i helgen? Berätta gärna!!

Jag och min fina Zille!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229